Vellinge - Osby - Sollentuna - Vellinge

Hej.
Imorgon drar jag iväg på klassresa till Osby, sjukt ball!. Men det som kommer blir lätt roligast är SKOL-SM i Sollentuna!!!
Ååå, jag längtar jättemycket. Tävlingen och utklädnaden.
Jag kommer ha det fett najs.

Hoppas ni också har det så ses vi på måndag.

Puss och kram

Kväll

Då blev det ingen träning idag som sagt. Istället slöade jag framför TV:n. Det går sjukt mycket såpor nu.
Imorgon kommer jag vara friskt oavsett för att vi ska ta skolfoto, och det kommer jag inte missa. Packning blir det imorgon också för på torsdag bär det av till Osby, och sen vidare till Sollentuna och Skol-SM.

Tjingeling!


Hatar min hals

Så, vad gör alla en såhär solig dag?
Själv försöker man plugga men det går inget vidare. Ingen träning ikväll blir det heller. Så sjukt tråkigt!
Asså, kan man skära av halsen? Okej, det var ganska korkat sagt, men ändå.

Ja, ha det bra ni som kan!

/Hon som hatar sin hals


Efter träningen

Okej, jag har gjort det förbjudna. Jag har tränat fastän jag var tjock i halsen. Jag hade inte ont eller så, den var bara tjock.
Vi har ju FIG-pass (friidrottsträning) hela förmiddagen idag och idag skulle vi ju träna på stafetten till Skol-SM så jag kunde ju bara inte missa det.
Så jag gick dit och berättade för mig tränare och han sa att jag skulle ta det lugnt, och att jag inte fick träna om det inte kändes bra. Men bra kändes det ju, och det gick bra så jag körde på som vanligt. Hoppas det går över till imorgon!
Då blir det stafett igen. Alltså det är ju så roligt med stafett. Det är Theresa, Sara, jag och Louise.

Det värsta som finns är att vara sjuk. Tänk så mycket kul man missar. Jag klarar inte det. Därför gör jag alt precis som vanligt om jag inte ligger halv död. Då stannar jag hemma. Men hur ofta händer det lixom.

Jag säger bara stackars er som låtsas att ni är sjuka. Ni anar inte vad ni går miste om.

Godmorgon!

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er. Jag har sovmorgon till 9.30 idag. Superskönt!
Dessutom är det bara friidrott hela dagen. Inga lektioner! Nu ska jag äta frukost.


Solen lyser idag så här kommer i sommarbild!

Ha en bra dag!

Nattinatti

Hej allihopa!
Nu har jag tränat, plockat undan, gjort läxor och provat kläder till Skol-SM. Så sjukt kul det kommer bli. Träningen gick föresten jättebra idag!
Men nu ska jag dyka ner i min gosiga säng. Det förtjänar jag efter en dag som denna.

Vi hörs imorgon!

Nattinatti... zzz....zzz...

Fotoj*vel!

Ååå, jag blir så arg. Jag menar, alla fattar väl att man inte lägger skolfoto-tiden EFTER idrotten! Hur bra blir det då. Ska man komma helt svettig och äcklig till fotograferingen. Nä, det är inte rättvist. Inte kan de byta tid heller.
Dålig planering säger jag bara. Men nu är det bara att göra det bästa av situationen.
Dessutom får vi snacka med Susanne (idrottsläraren). Hoppas hon förstår. Men det det tror jag nog.
Egentligen skulle vi fotas idag men fotorafen kunde inte komma...

Nä, detta gillar vi inte...

Nycklar i vasken och lite annat smått och gott.

Hejsan!
Idag blev det skola för hela slanten, men guuuud vu drygt det var. 2h historia kanske inte får en jättepigg precis. Men, men, jag tog mig igenom det.

Lite rolig info, eller kanske inte så kul ändå, är att jag tappade mina nycklar ner under där man stället glasen i matsalen. Inte nog med det. Nycklarna åkte iväg så jag fick inte upp dem. Snacka om att jag var rädd då. Jag trodde att de skulle åka ner i ett avlopp eller något sånt. Men som tur var tog mattanten upp dem och tvättade av dem.

Nu ska jag vila upp mig lite inför träningen ikväll. Jag tror höjd står på programmet så det blir säkert roligt. Längtar även till FIG-passet imorgon, för vi ska träna stafett till Skol-SM som är på fredag - söndag!!!

Ha det bra,
 


Övningskörning

Då har man övningskört för första gången. Jag säger bara, GUD VA KUL DET VAR!
Dessutom gick det jättebra. Jag känner att jag är gjort för det. :) Haha. Ja, det är ju ingen brådska precis för jag får ju ändå inte ta körkortet förrän om 1,5 år. Men men, det är inte så långt tills dess ändå.

Jag längtar tills nästa gång jag sitter bakom ratten.

Jag tror det är ganska lugnt för er i omgivningen. Jag körde ganska bra så det är nästan helt riskfritt att vistas ute.
Jaja, jag bara babblar. Är där något bra på TV idag?

Ha det bäst, för det har jag!

Idol



Det är nog inte många som har missat att Idol har dragit igång igen. För femte året i rad!
Äntligen, går det något roligt på TV igen. Efter OS har det varit helt dött. Annu bättre blir det när Anna Phil och Desperate Housewives börjar. Hoppas det inte dröjer länge.

Det ryktas om att den nya juryn är tuffare än den andra. Jag anser att det är nästintill omöjligt men ja, vi får se. De har i alla fall skickat vidare rätt personer än sålänge. Men jag tror inte att det är så svårt att sitta där och höra om någon är helt värdelös eller ganska hyfsad. Det än nästa omgång det blir tuffare, att skilja stjärnorna från mängden.

Mina favoriter just nu är Mårten Holst, ni vet han som blev "kidnappad" i Lund, Mathias Sironey, beatboxaren, och självklart Di Leva-kopian Nils Fredriksson. Han är ju så sjukt härlig!





Det mest underhållande i uttagningarna är ju de som verkligen TROR att de kan sjunga, men i själva verket skär de falska tonerna in i öronen så att man ryser. Hur kan de inte höra hur jävligt det låter.
Det värsta än ändå när de inte ger sig. Då vill de sjunga en låt till, som låter ännu värre. Sen börjar de gråta. Såklart, det hör ju till. Alla drömmar som krossas...

Om man ska nämna någt negativt med Idol så måsta det vara redigeraren. Man vill ju gärna höra de som verkligen får guldbiljetterna. Vi får se fulla auditions med tondöva personer och sen spolar de bara igenom de som verkligen kan sjunga. För Sverige är ju faktiskt inte bara fyllt med personer som tror att de platsar bland stjärnor som Celine Dion, Madonna och Leona Lewis när de i verkligenheten sjunger sämre än Enrique Iglesias .

8.03, pigg och glad?

God morgon!

Sitter här tidigt på morgonen och väntar på att klockan ska gå så att jag kan gå ut och sälja mina tidningar. Jag hoppas verkligen att det går fort, och att alla är snälla och köper, för jag är jättetrött. Hoppas också på en rejäl slant denna helgen för det lär behövas de kommande helgerna. Skol-SM, träningsläger, shopping... Den listan kan göras lååååång.

Det är ganska konstigt, men jag sover mindre på helgen än på vardagarna. Borde det inte vara tvärt om? På vardagarna är jag smart nog att lägga mig hyfsat tidigt, men på helgerna tänker jag inte ens tanken att lägga mig före 1. Sen går man upp 8.03 varje lördag och söndag. Inte konstigt att man har dåligt morgonhumör.
Men kvällsposten är jättebra ändå, och mina stamkunder är oftast jättesnälla. Det är egentigen bara de första 10 min som är jobbiga. Sen är man ju vaken och fit for fight!

Allmänt tips till eftermiddag: Håll er innomhus! För då kommer Louise vara på vägarna för första gången. Det är övningskörning jag snackar om, och jag tror att det kan gå lite hur som helst. Men så kul det ska bli!

Men nu är det väl bara att gå ut och cykla nu då. Ha en bra dag!

Imorgon, idag, IGÅR!!!

Den 5/9 (igår) är nästan värd att fira. Sjukt rolig dag. Den bästa på länge.

Den började med historian, som inte kunde gått bättre. MVG på första arbetet.

Sen flöt resten av dagen bara på. Inget kunde få mig på dåligt humör.


Efter skolan åka jag och Hanna till Malins skola i Trelleborg. Väldigt fin om jag får säga det själv.


Efter det blev det fika på Espressohouse på Valen. Då fick jag skriva in kycklingbaguette i matdagboken, som ska skrivas en vecka framåt från igår. Ja, det är ganska jobbigt eftersom man måste tänka på vad och hur mycket man äter hela tiden. Men en vecka står man ju ut.


Sen blev det shopping, som gjorde dagen ännu bättre. Hittade du riktigt snygga fynd (kolla bild)

Grå midjekjol, HM: 149:-

Grå lång stickad kofta, Gina Tricot: 200:-


Dagen avslutades med film och mys hos Malin.


Underbar dag. Det måste nästan skrivas upp :)









Tillbaka för att stanna

Det var 6 månader och 1 vecka sedan jag skrev ett inilägg i min blogg. Nu är det dags att tag i det här på riktigt. Så, jag är tillbaka för att stanna.

Enjoy!

RSS 2.0