Melodifestivalen - Malmö

Melodifestivalen var faktiskt lyckad idag, om jag får säga min mening. Synda att man inte fick biljetter så att man hade kunnat se det live.

Petra Mede: Bättre än någonsin! Hon är kvick och snabbtänkt. Kommer med goa kommentarer hela tiden. Det enda skåningarna inte gillade var att Malmö var känd för Köpenhamn. Då buade publiken.

Agnes - Love love love: Jag gillade hennes guldsprakande dress väldigt mycket. Låten var en hit och står sig bra i finalen. Dock inte top 3.

Starpilots - Higher: Mer än jag som hört denna refrängen förr? Men vem bryr sig? Låten var riktigt bra och skulle lätt ha gått till final. Synd att de fick möta Agnes i duellen. Jag hatar duellsystemet. Riktigt bra nummer. Bäst ikväll!



Susanne Alfvengren - Du är älskad är du går: Vilket sömnpiller. Var det någon som lyckades hålla sig vaken? Ja, hon kommer nog hamna i skivan "Absolut bortglömda".

Thorleifs - Sweet kissin' in the moonlight: Dansband är inget som går hem hos mig men denna var ju riktigt skön. Man kunde räfrängen innan låten var slut. Det kallar jag schlager!

Sarah Dawn Finer - Moving on: Ursäkta ordvalet men hon såg för jäklig ut. Låten var inte ens bra. Tyvärr Sarah, men din så kallade schlager går inte vidare till final.

Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - Killing me tenderly: Det gick för långsamt. Rösterna passade perfekt ihop, men låten var inte bra. Det krävs lite mer än utseende och sång i melodifestivalen: En refräng som sitter.

Next 3 - Esta Noche: Jag gillade denna! Raplåtar brukar inte passa i melodifestivalen, men denna svängde. Dessutom gillar jag spanska låtar. Ett plus för att den ljushåriga killen var snygg. De borde gått vidare.



Malena Ernman - La Voix: Det kanske låter inponerande, men opera ska finnas i fantomen och liknande. Låten liknade den Paul Potts sjöng, så det var absolut ingen dålig låt. Men det gäller att välja rätt kategori.

Vill du ha en ny header?

Hej.
Idag har jag spenderat hela min dag på Atleticum (tävlingsarenan). Tävlingen gick bra. Nytt inomhuspers i tresteg: 11.43m. Jag är jättenöjd med det fastän jag vet att jag kan hoppa längre. Jag har längre hopp i mig, men jag sparar dem till JSM nästa vecka. För där ska jag ta medalj. Det var DM så nu är jag Skånes 3:e bästa trestegshoppare.

Jag hoppas att ni har märkt att jag har en ny header! Eller hur är den fin? Specieldesignad speciellt till mig av Daniel Glifberg. Han är väl för snäll, min bästa killkompis. Han sa också att han gärna gör headers till andra, så om ni vill ha en header ska ni adda honom på msn: [email protected]. Tack än en gång Daniel <3


Ett gott skratt gör livet lite bättre

Nu är jag hemma efter en superrolig kväll med tjejerna. Vi bakade, såg på film och snackade. Precis vad jag behövde. En antal skrattanfall blev det ju också, och det är sånt som får en att må bra.

Nu ska jag ladda inför tävlingen imorgon.

Sov gott.


En bra men hemsk film

Äntligen helg

Jag har träningsvärk i magen, det är typ första gången på ett år. Hihi. Men jag gjorde i och för sig 140 sit-up igår så det kan ju vara en förklaring. Det känns rätt bra i alla fall.
Jag har precis kommit hem från skolan (ÄNTLIGEN HELG). Jag tog en titt in hos Daniel också för han ska göra min nya supersnygga header. Är jättenyfiken på vad det kommer bli för något. Jag är i alla fall säker på att det kommer bli bra.

Nu händer det inte så mycket de närmsta timmarna men klockan 18.45 kommer Frida hit, för då ska vi cykla till Ica med de andra tjejerna och handla ingridienser. Vi ska därefter hem till Frida och baka, (tyvärr får inte jag äta det) och så ska vi se film. En myskväll med tjejerna. Kan det bli bättre?

Imorgon är det tävling på Atleticum. Tresteg står på programmet klockan 12.20. Det är DM och jag ska hoppa så j***a långt! Det kommer gå jättebra!

Föresten, nu känns det som att våren är på gång.
Då passar det bra med en midsommarbild från förra året!


Sundssamtal

Hej.
Idag har jag varit i skolan, och efter det var det Sundssamtal (utvecklingssamtal) och jag körde naturligtvis dit. Det gick jättebra. I princip MVG hela vägen. Då blir man glad. Susanne (idrottslärare) är så sjukt ball. Hon har så mycket energi att hon inte vet var hon ska göra av den.
Efter det stack jag direkt till träningen, som blev ganska flummig och mer än så. Vi började med att spela handboll. Sen körde vi några lopp, efter det lite mångsteg. Stegt men mycket skratt blev det i alla fall.

Nu ska jag duscha och plugga. Är det något bra på TV ikväll?

ÅRETS FINISH:ARE, 2008


  
Detta fick jag ta emot på årsmötet

Hej. Jag borde egentligen inte skriva detta inlägget (borde läsa ut min bok) men jag är ju nästan tvungen.
Det var årsmöte för IK Finish idag och det mötet bjöd på oväntade överraskningar. Jag visste att jag skulle få pris för mitt klubbrekord i 7-kamp. Det var jag väldigt glad över.
Jag visste även att jag skulle få träningsbidrag men absolut inte hur mycket. 1500:- till mig för mina prestationer under SM-tävlingarna. Man kan ju inte göra annat än visa sitt bredaste leende.
Sen kom den stora överraskningen. Jag blev ÅRETS FINISH:ARE, 2008! Hur kul är inte det? Jag var helt chockad och otroligt glad. Jag fick värsta pokalen och allt. Detta var för mina fina prestationer och framgångar 2008.

Jag ville bara berätta detta. Nu ska jag fortsätta att läsa.

Låt den rätte komma in

En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara på väg neråt.
-
Arnold Glasow

Det är årsmöte för IK Finish (min friidrottsklubb) imorgon. Jag ska få pris för mitt klubbrekord i 7-kamp och ett nytt träningsbidrag. Det ser jag fram emot. Annars händer det inte så mycket imorgon mer än skola och träning.



Jag kom just på att jag ska ha en bok utläst till på torsdag, och jag har 172 sidor kvar. Boken heter "Låt den rätte komma in"  och är skriven av John Ajvide Lindqvist. För er som inte har läst boken, (eller sett filmen) kan jag berätta att den handlar om en mobbad pojke, som träffar en märklig flicka på en lekplats. Hon är vampyr men det bryr han sig inte om. Han vill ha en vän. Vampyrflickan bor hos en man, vars uppdrag är att döda människor och tömma dem på blod, för att mata flickan. Ni förstår själva att detta skapar kaos i den lilla staden Blackeberg.

http://mammamelissa.blogg.se/

Det är en hel underbar dag. Solen lyser, så det gör inget att det är kallt.
Jag vaknade klockan 9 idag och klockan 10 var jag på Södervängshallen för att träna dagens enda pass faktiskt. Det blir ingen träning ikväll eftersom vi ska toppa formen nu inför JSM. Vi åker till JSM (Göteborg) nästa fredag, och tävlar hela lördagen och söndagen. Sjukt roligt!!!
Men även om jag inte ska träna så ska jag ner till hallen för att hämta lite saker. Så det blir en skön promenad med Erika senare.

Jag måste tipsa om en blogg: http://mammamelissa.blogg.se/. Det är en riktigt fin blogg av en mamma som mist båda sina döttrar. Jag börjar nästan gråta varje gång jag kikar där.

Jag gillar tisdagar

Träningen gick superbra. Bästa på länge, så jag är glad. Ännu gladare blev jag när jag kom på att jag inte börjar förrän klockan 10 imorgon. Hur soft är inte det? Dessutom har jag bara träning imorgon. Ja, jag gillar tisdagar.
Tyvärr blev jag ju totalt bortgjord på träningen också. Men det går över.

Nu blir det inte mer bloggande idag tror jag. Men vi hörs imorgon.
Glöm inte att ni kan lägga till mig på bloglovin här till höger. Gör det!

Veckans lista - v 8



Veckans LÅT: My life would suck without you - Kelly Clarksson
Veckans KLÄDESPLAGG: Nya jeans
Veckans FRISYR: Naturligt
Veckans MAT: Popcorn
Veckans HÄNDELSE: Vallåsen
Veckans PLANER: Framtiden
Veckans VILL HA: Alla underbara vårkläder
Veckans SAKNAD: Vänner på skidsemester
Veckans DROG: Aktiviteter
Veckans TRÅKIGASTE: Godislöftet
Veckans KÖP: Jeans från Gina Tricot, eller chinos från Vero Moda
Veckans HUMÖR: Aktiv
Veckans SJUKA: Filmen "Don't mess with the Zohan"
Veckans KOMPLIMANG:
Veckans SKRATT: Kvällen hos Marcel
Veckans DRYCK: Bubbelvatten
Veckans LÄNGTAN: Uppbyggnadssäsongen
Veckans SPAN: M
Veckans KÄNDISSPAN: EMD
Veckans SMS: ?
Veckans VÄNNER: Erika
Veckans KÄRLEK: M

Livet åter normalt

Statistiken visade att det var väldigt många besökare på min blogg igår. Superkul att så många har börjat läsa!!! Det är bara att fortsätta. :)

Nu har livet återgått till det normala för idag var det första dagen i skolan efter lovet. Det var mycket trevligt. Jag träffade bland annat Frida och Hanna (två av skogsmullarna) och Daniel som alla har varit och åkt skidor på lovet. Jag fick även tillbaka en inlämning och ett prov i Samhällskunskap. Hej MVG säger jag bara!

Nu ska jag nog se klart Beck. (Orkade inte se hela igår), sen är det träning.

(P.S. Kom på att jag glömde lägga ut veckans lista igår. Så den kommer snart!)


Beck - Advokaten


Jag och Malin på klassfesten i sommras. Tyvärr håller
Tom (fan ta dig) upp fingrarna så att vi får kaninöron.

Nu är jag hemma igen efter en lång promenad och ett besök hos bästa vän. Hon fick berätta om hela Tjeckienresan och vi fick oss några goda skratt. Det verkar ju som att det var en händelserik resa i alla fall, med en busschafför som krockade och Hanna som spillde varm choklad på någon. Varför är jag inte förvånad? Hihi, jag önskar att jag var med.

Det var i alla fall supertrevligt att träffa Malin igen. Det behövde jag. Vi hann ju göra något litet tillsammans på lovet. Det är ju sista dagen idag. Imorgon börjar skolan och nedräkningen till Påsklovet. (Då ska jag till Rom). Där emellan blir det lite plugg och sånt, men det löser sig.

Nu ska jag äta en god middag. Gryta tror jag det stod på menyn, sen klockan 21.00 sitter jag bänkad framför TV:n för då är det Beck - Advokaten. Den får man ju inte missa.

P.S. Jag har faktiskt rekord i läsare idag.

Skogsmullarna är hemma!

Jihoo! Mina skogsmullar är hemma. Jag ska träffa Malin för första gången på 10 dagar. Vi hörs senare

10.49

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott och länge. Jag hade som vanligt ingen sovmorgon, men medan ni sov tjänade jag 427 kr. Inte illa. Jag har inga planer för dagen, men det är faktiskt ganska skönt. Jag ska i alla fall byta vatten till min fisk, men efter det är jag öppen för förslag.
Jag ska kolla om mina skogsmullar har kommit hem från Tjeckien. I så fall kan jag ju kanske träffa dem en stund. Det var faktiskt mer än en vecka sedan, så det finns massor att prata om.

Krönika om Melodifestivalen del 3


Snyggare trio får man leta efter...

Melodifestivalen i Leksand bjöd både på bra och dåliga överraskningar. Velvets låt, "Queen" tycker jag verkligen var värd en andra chansen-plats, men det tyckte inte majoriteten i Sverige. EMDs låt var ju superbra. Coolt framträdande, bra sång och very good-looking guys. Kan det bli bättre?
Söta Molly Sandén sjöng bedårande. Klart att hon var värd en finalplats. Men några som chockade var BWO. Vi måste få ett slut på deras helknäppa kläder, grymt fula frisyrer och BWO-soundet. Alla låtar låter lika dant, och detta var en av de sämre versionerna. Ut med BWO och in med lite nytt och frächt!

Sen har vi ju alla jokrar och jag förstår inte vad de gör på melodifestivalen över huvud taget. Den svenska melodifestivalen ska vara svensk. Det är helt ok att sjung på engelska, men vem tror att man kan lyckas med en greklisk sång? Det värsta är att den internationella juryn väljer denna låt som sin favorit.
Nu måste vi börja tänka. Juryn är Skandinavisk och alla jurymedlemmar kommer inte från Sverige. Det betyder att de också kommer skicka ett bidrag till Eurovision SongContest. De vill inte att Sverige ska skicka ett bra bidrag. Då minskar deras egna chanser att vinna. Har jag inte en poäng?

Har ni börjat övningsköra?

Hej hopp!
Nu har jag övningskört rejält. Först övade jag på ett industriområde med allt, (blinka, växla, koppling, broms, gas, dragläge, titta åt alla håll samtidigt osv.) Sen körde vi ut i trafiken och jag fick köra i min första rondell. Måste säga att det gick fövånadsvärt bra. Blev lite stessad bara. När jag väl var ute ur rondellen körde vi faktiskt hela vägen till Formtoppen, (ca 1 mil bort), och tillbaka.
När vi var hemma, åt jag och pappa snabbt, sen skulle vi titta på när Marcus spelade fotbollscup på Södervångshallen. Han var helt grym, som vanligt. Fyra mål lyckades han även göra.
Jag körde förstås både dit och tillbaka. Jag är stolt över mig själv som har kommit så långt på bara tre gånger. Nu vill jag bara ut och köra hela tiden. Hihi. Har ni börjat övningsköra?


En sådan bil kommer jag köra om 10 år... i mina drömmar

Baloo, terrorister och plump


You don't mess with the Zohan

Gårdagen bjöd på mycket skratt! Det är alltid kul med Marcel, Mattias och Erika. Eller ska jag säga Mowgli, Baloo och Bagera? I alla fall så började vi med att hyra en helt sjuk film. Kommer inte ens ihåg vad den hette, eller jo, den hette "You don't mess with the Zohan". Den handlade om en terroristbekämpare som ville bli frisör. Adam Sandler har nog aldrig spelat en sjukare huvudroll.
Efter filmen spelade vi kort. Först "Tolva" och sen "Plump". Jag måste säga att jag ägde i plump, (det gick inte lika bra i tolva).
Sen tog jag och Erika bussen hem vid 01.15 så jag låg inte i sängen förrän en timme senare. Men det var faktiskt ändå inte så jobbigt att gå upp i morse.

Kvällens planer

Nu har jag varit i stan idag igen. Det blev både Hansa-gallerian och Mobilia.

Snart ska jag till min söte kusin, Jacob, som fyllde ett år i söndags. Klockan 18.20 kommer Erika dit
och då ska vi sticka till Marcel. Mattias ska också dit. Det kommer blir superroligt.
Hoppas ni får en toppenkväll!

En morgon av det segare laget

God morgon...
...eller snart god middag.

Det har blivit en ganska seg start på dagen. Jag sov till 10.10, sen satte jag mig framför TV:n och tittade på slutet av Top model. Fråga mig inte vilken säsong det var. Jag är egentligen inte så intresserad av det programmet, men det är ganska kul med alla intriger, för de fattar inte själva att de gör bort sig inför flera miljoner människor.
Jag har faktiskt ätit frukost, men mycket längre än så har jag inte kommit. Jag ska ta tag i det snart!

Idag ska jag och Erika förmodligen in till stan och byta nägra av sakerna vi köpte i onsdags. Jag köpte en top på Gina Tricot i storlek S. Den passade perfekt i affären men när jag kom hem var det precis som att den hade växt tre storlekar. Jag kanske ska köpa en top på JC istället.

Men nu måste jag göra mig i ordning. Vi hörs!


Bara för att denna bilden är så härlig!

Träningsdax!

Då var det dags för träning. Det är bara att ge järnet!

Vi hörs senare...

Bäst i världen!

God morgon!
Träningen igår fick mig att tänka. För att bli bäst i världen måste man ha allt. Man måste ha alla ingridienser, något speciellt som ingen annan har. Det finns två huvudkateorier: fysisk styrka och mental styrka.
För att bli bäst krävs ett starkt psyke som inte går att rubba. Självförtroende och mentalitet är a och o för att lyckas. Tror man alltid på sig själv, och kan stänga ute konkurrenterna har man kommit långt.

Den fysiska styrkan handlar inte man om hur mycket man tar i bänkpress eller benböj. I alla fall inte i friidrott. Man måste vara allround. Snabbhet och styrka hör ihop och är en självklarhet för en friidrottare. Detta tränar man mycket på. Samma sak är det med tekniken. Det gäller att ha en bra teknik som får en framåt eller uppåt. Hur det sen ser ut spelar ingen roll. Det viktigaste är att det går fort eller blir långt/högt.

Men det finns en liten detalj till, kondition och uthållighet. Många tycker att 100m-löpare inte behöver någon kondition. De springer ju bara 100m, sen är det ju klart. Jag håller med dem att en sprinter eller hoppare inte behöver kondition för att utöva sin gren, men, de som springer 100m under 10 sekunder eller hoppar över 7 meter i längdhopp har 10 000-tals träningstimmar bakom sig. Hur ska man orka träna 7-12 pass i veckan om man inte har bra kondition? Hur ska man kunna ta sig igenom en hel uppbyggnadssäsong utan skador och överansträngningar? Det är detta som skiljer de bra från de bästa. De orkar springa ett lopp till på maxfart eller orkar hoppa ett riktigt bra längdhopp till. De får bättre kvallitet på sin träning, och blir bättre.

För att koppla detta till mig själv kan jag berätta att jag är starkare än många, och har en väldigt bra teknik. Huvudet hänger också med, och självförtroendet är oftast på topp. Men jag saknar två saker, snabbhet och kondition. Detta ska jag jobba mycket med under uppbyggnadssäsongen. Detta för att bli bättre än andra. Bäst i världen!

Athletics in my heart

Gjorde en ny header. Men den är bara tillfällig. Är inte riktigt nöjd, men den duger sålänge. :D

Vallåsen och shopping

Hejhej!
Igår var jag på Vallåsen hela dagen med Erika och Jasmine, från 10-17. Det var superkul, framförallt att hoppa på alla guppen. Det var synd att det var så kallt. Mina tår och fingrar frös ihjäl. När vi kom hem åt vi fondue hemma hos Erika. Mums!


Jasmine och Erika  på Vallåsen


En av tre pistar

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagen började med att jag vaknade av att min brossa fick sms. Mindre kul måste jag säga. Erika kom vid 10, så vi cyklade till bussen. Åkte in till stan och shoppade massor! Ja, det var knappt några pengar kvar när vi åkte hem. Men jag är jättenöjd med mina köp. Köpte faktiskt mina första chinos.
Ett plagg blir jag nog tvungen att lämna tillbaka. Toppen från Gina tricot (finns inte på bilderna) är lite för stor. Jag får nog ta en XS istället.


Jeans: Gina Tricot 399:-
Blus: H&M 129:-


Chinos: Vero Moda 259:-
T-shirt med tryck: Gina Tricot 99:-

Övernattning hos Erika

Nu halvligger jag i Erikas säng och skriver. Ska sova här i natt för imorgon ska vi gå upp tidigt. Jasmine och vi ska åka skidor på Vallåsen. Sjukt kul! Jag hoppas vi kan åka till Österrike nästa år.

Nu ska jag och Erika nörda oss med en Disneyfilm, för Erika har inga DVD:er. Är inte det skandal?
Vi hörs imorgon. :)

Badminton

Hemma nu efter ett härligt svettigt badmintonpass på Aurahallen i Malmö.
Det var jätteroligt och måste definitivt göras om! Nu ska jag bara äta lite,
sen ska jag och Erika iväg och köra styrketräning. Vi skulle egentligen
gjort det imorgon men då ska ju vi åka skidor på Vallåsen.


Jag innan badmintonen

Dagens outfit!



Jeans: Cheep monday
Marinblå Tröja: H&M
Vitt Linne: Vero moda

Sommarjobb fixat

Jag fick tyvärr inget jobb på Vellingeblomman. De hade redan fullt inför sommaren.
Men jag ska komma tillbaka till sommaren och söka till hösten. Hoppas jag får då!
Så, det får bli friidrottsskolan och kvällsposten. Helt ok det med. Det är jättekul att ha
friidrottsskolan. Barnen är så söta och glada.
Skönt, för nu slipper man tänka på hur man ska tjäna pengar mer.

Nu sitter jag bara och slöar, väntar på att tiden ska gå så att vi kan spela badminton
kl 15.00. Jag ska blir riktigt trött idag för det var lengesedan. Friidrotten är inte jättejobbig
nu under tävlingssäsongen.


Veckans lista - v 7




Veckans LÅT: Don't stop me now - Queen
Veckans KLÄDESPLAGG: Stickade tunikor
Veckans FRISYR: Nersläppt med klämmor i sidan
Veckans MAT: Äpple
Veckans HÄNDELSE: Tävling i Göteborg, och volleybollturneringen
Veckans PLANER: Sportlovets alla aktiviteter
Veckans VILL HA: Pengar
Veckans SAKNAD: Malin, Frida och Hanna
Veckans DROG: Musik
Veckans TRÅKIGASTE: Inget dåligt denna veckan
Veckans KÖP: Räknas glass?
Veckans HUMÖR: Lat
Veckans SJUKA: Musiken påväg till Göteborg
Veckans KOMPLIMANG: Har nog inte fått någon speciell komplimang
Veckans SKRATT: Kortspelet inför volleybollturneringen
Veckans DRYCK: Cola
Veckans LÄNGTAN: JSM
Veckans SPAN: M.....
Veckans KÄNDISSPAN: Måns Zelmerlöv
Veckans SMS: Klydd med mormor
Veckans VÄNNER: Erika och Jasmine
Veckans KÄRLEK: För hemligt för att skrivas här

Don't stop me now - Freddie Mercury

Ny favoritlåt pågång!
Blir man inte taggad av denna låten vat jag inte vad.
Freddie Mercury är helt otroligt bra, när man tänker efter.

Don't stop me now, because I'm having a really good time.


Söndag 15 februari 2009

Om du väntar tills du är säker på att det är rätt, kommer du förmodligen inte att göra mycket av något.
- Win Borden

Alla hjärtans dag blev ju inte så romantisk precis, men det blev ändå en toppendag.

Idag har jag fullt upp. Har precis kommit hem från kvällsposten och redovisat och så.
Nu ska jag träffa Erika en stund, sen blir det övningskörning. Vill helst hinna med att söka
jobb på Vellingeblomman också. Jag vill jobba där till sommaren.

Melodifestivalen del 2

Tävlingen i Göteborg gick bra. Jag hoppade 11.32 och kom 9:a. Men jag tävlade ju med KS.
Det var en jätterolig tävling, med musik, bra resultat och hårda konkurrenter. Vill gärna tillbaka nästa år.

Jag hann hem till Melodifestivalen! Det fanns en del bra bidrag i dagens program. Lili och Susie och Måns bidrag var riktigt bra. Även Jennifer Brown var bra, men hon gick ju tyvärr inte vidare. Amy Diamond var ju en riktigt besvikelse. Kan inte någon sätta en tandställning på henne. Hon klär sig som var 12 och knappast 17. Nä, hon behöver tuffa till sig för att överleva. Men det blev ändå en trevlig kväll.


Göteborg imorgon

Det verkade inte som att "fredagen den 13" gav mig otur i alla fall. Allt har varit bra förutom att jag har varit ganska trött. Konstigt eftersom jag fick sova ut riktigt. Jag kanske inte är en sån som bör sova? Det är ganska tråkigt ändå.

Imorgon bär det av till Göteborg, med Sara, Louise och Mattias, för att tävla i "Road to Göteborg 2013". Det ska bli sjukt roligt! Hoppas det går riktigt bra! Jag meddelar självklart resultatet när jag kommer hem.

God natt!

Fredagen den 13

Fredagen den 13.
Det får mig nästan att rysa. Kommer det hända något idag? Vem vet?
Dagen har i alla fall börjat bra. Sov till 10.10, sen gjorde jag pankakor till
frukost. Nu ska jag göra mig i ordning och gå ut i den fina väder.
Sol och snö... vackert!
I eftermiddag ska jag tränna "Tjeckien-tjejerna". De åker idag, tyvärr :(.

 
Tjeckien-tjejerna

Sportlov på G

Nu känns det nästan som att sportlovet är igång. Längtar till allt jag ska göra: Åka skidor, spela badminton, cykla nårga mil, träna, bowla... Längtar även till jag och Erika ska till stan. Vill verkligen shoppa nu. Jag vet redan en sak jag SKA köpa i alla fall, på Gina Tricot. Det är mitt favoritställe. Går det något kul på tv för jag har verkligen igenting att göra?


Lillebror 12 år

Hejsvejs!
Idag känns det som det är fredag. Kan bero på att jag är ledig imorgon. Jippi!
Provet gick bra föresten. Återkommer med resultatet.
Idag fyller min lillebror 12 år. Stor kille nu. Han är välrdens sötaste (kolla själv bilden) 
så han fötjänar en superfödelsedag. Vi ska snart äta flygande Jacob, mums!

NU ÄR DET SPORTLOOOOOOOOV och fy fan vad det ska sportas!


Marcus 12 år idag!

Dagens aktiviteter

Hej. Dagen har varit strålande. Körde "Skidgympa" på idrotten. Sjukt kul!
Träningen gick också bra. Nu ska jag plugga till sammhällskunskapsprovet vi har imorgon. Önska mig lycka till!

Puss

IDR 1 vann gruppspelet

Hej!
Dagen har varit väldigt händelserik. Den började med sovmorgon (uppkattas alltid). Cyklade till träningen halv 10, och körde ett ganska lätt pass. Sen fick jag sitta och vänta på Jasmine och Theresa eftersom de skulle med mig hem. De hade såklart inga cyklar med sig (eftersom de bor i Trelleborg) så vi fick de 3 km hem till mig.

Hemma hos mig spelade vi först plump, och sen lagade vi mat. Theresa var väldigt delaktig (not). Halv tre gick vi till Sundsgymnasiet (2,5 km) för att vara med på volleybollturneringen. Vi friidrottare lyckades rädda idrottsklassens heder genom att vinna båda gruppspelsmatcherna! Så nu är vi vidare till slutspelet. Jihoo!
Det var sjukt kul att spela och alla var superduktiga. Vi dlog både BF3 och SP2B.

Efter det fick jag cykla mina 2,5 km hem igen i snöstorm! Jag var dyng sur när jag kom hem. Nu ska jag ta en varm dusch, sen ska jag se Beck. Puss haaj!


Bild på Jasmine i skolan!

Veckans lista - v 6



Veckans LÅT: Beautiful morning
Veckans KLÄDESPLAGG: Jeans
Veckans FRISYR: Fläta
Veckans MAT: Müsli
Veckans HÄNDELSE: Golfarna och hästfolket testade friidrott
Veckans PLANER: Alla hjärtans dag om en vecka
Veckans VILL HA: LOV
Veckans SAKNAD: Malin
Veckans DROG: Träningen
Veckans TRÅKIGASTE: Att vissa alltid överdriver och ljuger
Veckans KÖP: Present till brossan
Veckans HUMÖR: Energisk
Veckans SJUKA: Programmet HJÄLP!
Veckans KOMPLIMANG: "Du är sötare än blondinbella"
Veckans SKRATT: Träningen i torsdags
Veckans DRYCK: Bubbelvatten
Veckans LÄNGTAN: Färre kilo
Veckans SPAN: JSM (Bara Erika fattar)
Veckans KÄNDISSPAN: Snygge-Erik
Veckans TELEFONSAMTAL: ?
Veckans VÄNNER: Erika och Theresa
Veckans KÄRLEK: Vellinge indoor

Ny header

Min gamla header var bara på prov. Jag är mer nöjd med denna.
Lite enklare, lite bättre.

Vad tycks?

Mysdag

Du missar 100% av alla de skotten du inte skjuter...

God morgon sömntutor, (jag har ju redan varit uppe i 3,5 timme).
Gårdagen bjöd på mycket skratt och gråt.
Idag ska jag bara ta det lugnt, plugga och se film. Beck tror jag det blir.
Senare i eftermiddag ska vi ha vuxenkalas för min lillebror. Han fyller 12 på torsdag.


Här är resultatet när jag slingade håret. Tyvärr ser man inte så stor skillnad på fotona, men det syns bättre i verkligheten.

   
Före, med mörkare hårbotten               Kanske skulle passa i rastaflätor?       Efter, med blondare hår

Vellinge indoor

Heej!
Idag tävlade jag i Södervångshallen. Det gick väldigt bra!
60m häck: 9.62 (4a)
Längd: 5.12 (3a)

Det var pers i båda. Jag längtar tills jag ska springa häck igen för det var riktigt roligt. Frida, Marcus och Daniel var och tittade. Stort tack till er!

Sen bar det av, med tjejerna, till stan och bion. Vi såg "I taket lyser stjärnorna". Den var superbra. Tårarna föll som en hel flod. Ja, gud vad jag grät. Det gjorde alla. Men så var där såklart några störda (ursäkta uttalandet) personer som skrattade när det var som sorgligast. Visa hänsyn!


Dior-tävling

Jaha, nu var man med i en Dior-tävling också. Vill så gärna ha de sakerna!
Här finns tävlingen: http://rocking.blogg.se/


Slingor

Idagen flöt på med Erika. Körde till Ica 4 ggr idag, två gånger för att köpa färg till håret. Jag har faktiskt slingat det idag. Eller Erika slingade det. Tyvärr är jag för trött för att lägga upp bilder på det nu, så ni får vänta till imorgon. Sen tittade vi på let's dance. Ååå, slisk-gubben måste ut! Vi hörs imorgon då!

Vad händer idag?

Hej.
Nu har jag kommit hem från skolan. Har till och med hunnit hämta ett paket från min sponsor (JAKO) på posten. Alltid kul med nya saker, och deras saker är riktigt bra dessutom.
Jag händer väl inte jättemycket, mer än att jag hade tänkt att ringa någon. Kanke Malin? Vem vet?
Ikväll ska jag se let's dance i alla fall, för imorgon är det tävling så det blir läggdags ganska tidigt idag.

Tjingeling

Love is (not) in the air



Jag behöver en pojkvän, nu. Ja, det kan låta lite desperat men alla tjejer behöver en axel att luta sig mot. Ja, vi mår bra av att ha någon som man blir knäsvag av, bara man hör hans namn. En riktigt snygg godbit, men kan kalla för sin egen. Ja, jag behöver verkligen bli kär, på riktigt. Kan inte min drömprins bara slå en signal? Jag kommer svara :)



Louise vs Blondinbella

                                  

           
Louise Nyberg                      vs.              Isabella Löwengrip

Eftersom jag fick kommentaren "Vet du att du liknar Blondinbella" förra veckan, tänkte jag undersöka saken. Så vad tycks? Klart att det är svårt att avgöra på foto men jag försökte hitta några som var lika. Håret är ju likt i alla fall, men jag vet inte. Så hemskt lika är vi ju inte.

Stjärnor i världsklass

Då har man varit på Malmö arena och sett världstjärnor tävla i höjd, stav, längd, 60m och 60m häck. Det var helt fantastiskt. Arenan var jättefin och det var väldigt roligt att vara där. Man får en sådan härlig känsla när man är på så stora evenemang och man bara önskar att man själv var med och tävlade.
Grattis IK Finish som tog hem segern i kurir-stafetten. Tyvärr kunde inte min bror vara med eftersom han är sjuk.
Träffade dessutom familjen Harvigsson, som också var där.


Malmö indoor gala

Hej bloggläsare!
Dagen började med att golfarna och ryttarna kom till Södervångshallen. Där hade vi förberett en trekamp och jag måste säga att det gick bra för dem. De hoppade längd, sprang häck och körde styrkeövningar. Som avslutning hade vi en stafett. Hoppas ni hade roligt!

Nu sitter jag här och pluggar samhällskunskap. Prov nästa vecka.
Ikväll blir det Malmö indoor gala på Malmö arena. Det ska bli sjukt kul! Stjärnor som Blanca Vlasic, Linus Törnbland, Carolina Klüft m.fl. kommer dit. Dessutom ska min söte lillebror springa stafett. Lycka till!



Blanca Vlasic

Veckans lista - 5



Veckans LÅT: Love Hurts
Veckans KLÄDESPLAGG: Skärp
Veckans FRISYR: Hästsvans med fläta
Veckans MAT: Frukt
Veckans HÄNDELSE: Pallasspelen
Veckans PLANER: Blir det bio nästa lördag?
Veckans VILL HA: Godis
Veckans SAKNAD: Erika på träningen
Veckans DROG: Tävlingar
Veckans TRÅKIGASTE: Att få tillbaka Historia-provet
Veckans KÖP: Tuggummi till Malin
Veckans HUMÖR: Sprallig
Veckans SJUKA: Jag och Jasmine i skolan
Veckans KOMPLIMANG: "Har du någonsin hört att du liknar blondinbella?"
Veckans SKRATT: Malins överraskning
Veckans DRYCK: Läsk
Veckans LÄNGTAN: Sportlov
Veckans SPAN: Nerman?
Veckans KÄNDISSPAN: Åter igen Robert Pattinson
Veckans TELEFONSAMTAL: Jag pratar för lite i telefon, haha
Veckans VÄNNER: Jasmine och Theresa
Veckans KÄRLEK: Friidrotten

Vad är höjden av lathet?

Vad är höjden av lathet?
Att inte orka rulla ner persiennerna när man går och lägger sig.
Vadå typiskt Erika.


Nu har jag precis varit på Millenium och ätit spätta. Väldigt mumsigt. Erika kom förbi och vi snackade en stund. Väldigt trevligt. Ska titta lite på TV, sen går jag nog och lägger mig.
Imorgon är det måndag igen.
Ny vecka, nya tag, nya utmaningar.

Pallas-spelen

Heej.
Gårdagen slutade väldigt lyckligt med 11.40 i tresteg. Nytt inomhuspers! Kom 5:a på det resultatet, bara 9 cm från 3:an.

Dagens längshoppstävling slutade inte lika bra. men 5.00 blev det i alla fall. En 7:eplats för mig. Lite seg i benen sedan igår. Men en sak är säker. Jag måste träna ansatslöpning.
Pallas-spelen fick ändå ett bra betyg tycker jag.

I eftermiddag ska jag på ett trevligt evenemang, men innan det blir det nog
lite plugg. Vi hörs!

RSS 2.0