Sista orden

Jag har aldrig varit på en begravning förr, men aldrig trodde jag att det skulle bli så jobbigt som det var idag. Jag grät floder, precis som alla andra som var där.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det känns helt tomt.

Nu sa vi vårt sista farväl, men du lever ändå bland oss Amanda. Alltid.

Lipsillen

Jag vet inte vad det är med mig, men jag börjar gråta för ingenting just nu. Skitjobbigt är det!

Snart är träningsplaneringen äntligen klar. Det är så mycket som spelar roll, och man får idéer från alla håll. Sen gäller det bara att få ihop det. Men nu ser det ut som att höstens träning blir precis som jag hade tänkt mig, och det är jag glad för.

Någon som ska se Idol kväll? Eller rättare sagt, vem ska INTE se Idol ikväll? (Det gör väl alla?)

Uppbyggnadssäsongen är här!

Uppbyggnadssäsong, hårdträning, fysisk utmattningsperiod. Kalla det vad ni vill, men det har i alla fall startat idag! Ikväll körde jag det första friidrottspasset på 2 veckor och det kändes verkligen bra att vara tillbaka på banan.

Kvällen pass såg ut såhär:

  • Jogging 4-5 km
  • Häckkoordination
  • 6x15 mångsteg

I'm back! Så jäkla härligt!!!


2 fina månader <3

Då var det söndag igen. Min dator har kraschat på något sätt så pappa ska fixa den imorgon. Därför blir bloggandet ett lite knepigare problem. Men det löser väl sig.

Nu har Frida både hunnit komma och åka på 2,5 dag och det är förståss jättetråkigt att hon åker iväg igen. Men detta är ju verkligen ett äventyr för henne och jag tycker att hon ska ta vara på varenda minut!

Idag är det förresten inte vilken söndag som helst. Det är den 27:e och det betyder att jag och min finaste Philip har 2 månader idag! Det har varit de bästa två månaderna och jag älskar honom hur mycket som helst!
(Kan tyvärr inte lägga in bilder för jag har bara bilderna på den kraschade datorn)


Ta tag i läsningen

Man känner sig så otroligt mycket fräschare när man har tagit ett långt bad istället för en snabb dusch. Vad kan bli bättre än att lägga sig i ett varmt bad med levande ljus, lugn musik och den första gossip girl-boken i handen?

Ja, för nu är det dags för mig att ta tag i läsningen igen. Böckerna ska vara på engelska såklart. Ååå, man längtar ju nästan till kvällarna nu så att man kan läsa innan man lägger sig.


I can't live without you

Tjingeling!
Jag mår superbra idag, inte för att jag har mått dåligt innan men ändå. Igår sov Philip hos mig, och han var lika underbar som vanligt. Vi har två månader imorgon!!!
Idag händer det inte så mycket fram till kl 15. Då ska jag Malin och Frida (ja, hon har ju kommit hem nu) gå och fika. Ikväll blir det fest hos Simon! Är riktigt taggad!

Nu ska jag nog gå och välja ut kläder till ikväll.

Torsdagen den 24 september

Enda lektionen idag var matte, sen cyklade jag hem till Erika och hade singstarmaraton!
Nu ska jag koncentrera mig på spanskan innan jag åker till Formtoppen och kör Bodystep.

P.S. IMORGON KOMMER FRIDA HEM!!!


Tema skogsindustri

Hejsan hoppsan!
Idag har det på något sätt varit en händelserik dag utöver det vanliga och det är nog mest tack vare vår temaeftermiddag som handlade om skogsindustri. När man hör ordet skogsindustri sprängs ju hjärnan av ordet "booooooring", men det var faktiskt inte alls så tråkigt. Jag hade gärna berättat om varenda minut av de tre timmarna, men då hade ni nog slutat läsa direkt. Men jag måste säga att de tre som höll i temadagen var riktigt duktiga och gjorde allt mycket roligare än vad det kanske hade varit annars.

Tur att det finns snälla människor

Idag när jag var på Afrodansen glömde jag min skåpnyckel till omklädningsrummet på toaletten. Jag hade lite bråttom så i all hast lät jag den ligga kvar där. Som tur var hade någon lagt nyckeln precis under mitt skåp. Skönt att veta att finns snälla människor som hjälper oss som är lite vimsiga ibland!

Tema Afrika

God morgon!
Ännu en dag utan någonting på schemat. Det börjar faktiskt bli lite tråkigt nu. Jag vill göra något, och därför har jag bokat in mig kl 15.00 för att gå på Star-for-life-mötet (Det är en organisation som jobbar för att minska antalet AIDS-drabbade i Sydafrika. Skolan är Sundsgymnasiets (skolan där jag går) vänskola.) Jag är även uppbokad kl 19.00. Då ska jag gå på Afro power dance igen. Det känns som att jag kör tema Afrika idag.

Om ni vill veta mer om Star for life kan ni gå in här:
http://www.starforlife.org/   

Dagen tisdagsoutfit. Ingen märkvärdig alls.


Åhusare?

Idag hade jag mitt första prov för denna terminen och jag måste säga att det gick väldigt bra! (Tror jag i alla fall, jag har ju inte fått se resultatet än).

Det har hänt en väldigt allvarlig sak. Konstigt att folk inte har påpekat det än, men jag har börjat prata som en Åhusare!!! En normal Vellinge/Malmö-bo säger ju "näe" (normal svenska: nej), men nu kör jag med "naaaj" istället, men stor betoning på a:na. Det är precis som de där uppe till höger någonstans. Man hade ju kunnat förstå om Göteborgskan hade blandats in i skånskan eftersom min pappa är därifrån, men Åhus? Jag fattar ingenting!

Abstinens!

Det spritter i mina ben nu! En hel vecka utan träning är låååång tid. Jag har ju i och för sig provat på afro power dance och simmat två gånger, men det är ju inte alls samma sak! Bara halva tiden har gått, så det blir en vecka till utan friidrott. ABSTINENS!

Det finns en sak jag inte förstår. Hur kan man klaga på att man inte har mycket tid om man inte tränar någonting alls (eller bor 10 mil från sin skola, det tar ju också tid)? Man har ju hur mycket tid som helst! Vad gör ni egentligen om dagarna? Men det kanske därför de personerna inte tränar, för då har de ju ännu mindre tid. Planering kallas det!

Dagens måsten

Jag hade gjort en supersnygg lista i paint som jag tänkte visa er, men av någon anledning så fungerar den inte att ladda upp. Här är i alla fall dagens måste-göra-lista:

  • Sälja kvällsposten
  • Klippa gräset
  • Plugga
  • Städa

Låter inte som den roligaste söndagen men så blir det ibland. Dagens höjdpunkt blir ju ändå ikväll när jag, Kicki och Malin ska snacka med Brysseltöserna på skype. Hoppas ni får en roligare dag!


The last goodnight - Pictures of you




Underbart bra!


The last goodnight - Pictures of you




Underbart bra!


Sen fredag - tidig lördag

Det blev alldeles för sent igår, och tyvärr märker man inte sådant förrän morgonen efter. Men då känns det lite för sent.
Men jag pallrade mig upp som vanligt kl 8 och sålde mina tidningar. Snart ska jag iväg och vara funktionär på Eko-maran i Skanör. Det blir säkert trevligt. Ikväll har jag inget planerat så om någon vill hitta på något så är jag öppen för förslag.

Dagens fail?



Jag köpte en gott och blandat-påse. Stod noga och valde i affären för att hitta påsen med flest röda i. De är mina favoriter. De andra är ju också goda (förutom de oranga som smakar skit) men det är ändå något speciellt med de röda. När jag hade valt en från utsidan "bra" påse gick jag till kassan och betalade de 14,50 som den kostade.

När jag sen öppnar godispåsen och stoppar ner handen för att ta en godisbit, får jag tyvärr inte en röd. Jag fick en svart sötlakrits (ni vet de runda med hål i). Visst, tänkte jag, jag äter den och tar en ny. Godisbit nummer två visar sig vara en exakt lika dan som den första. Jag tittar ner i påsen och upptäcker att minst hälften av godisarna är dessa svarta, runda, ihåliga sakerna. Alltså inte alls så många röda som jag hade önskat.
Räknas detta som dagens fail eller?

Sätt guldkant på vardagen

Torsdagen den 17 september var en helt underbar dag.
Jag började med ett simpass, 1 km, innan den första och enda lektionen kl 10.40. Efter det åkte jag och älskling hem till honom. Vi spelade golf nästan hela dagen, och ja, jag börjar få till ganska bra slag nu. Mysteriet är dock att jag slår till höger hela tiden, men jaja, man kan ju inte få allt.

Efter det skulle vi samla in bollarna på ranchen med en gammal Volvo, som älskling körde rally med. Jag var livrädd, men det var sjukt roligt i alla fall! Jag litar på honom!
Jag sov hos honom i natt och missade min sovmorgon, men det var det verkligen värt! För jag älskar honom otroligt mycket. <3

Besöksrekord igen!

Besöksrekord igen!

Var ska detta sluta?

*Fniss*


Delad glädje, dubbel glädje

Det blev besöksrekord igår på bloggen! Gud vad glad jag blev. Även om det egentligen inte spelar så stor roll hur många som läser så är det ändå roligt att se att bloggen växer.
Så fortsätt läsa och kommentera!

Fick precis veta att min Philip kom med på SAS kvalet på Ljunghusen, (den bästa banan), och de som spelar är ruskigt bra, så Philip är ju i eliten. Ja, och det är såklart golf det handlar om. Jag är jätteglad för hans skull.

Alltså, dubbel glädje just nu.


En glad jag.

...alla bara kramades och grät...

Det blev en del tårar idag på Minnesstunden för Amanda. Jag har nog aldrig sett så många gråta så mycket samtidgt. Alla bara kramades och grät. Amandas föräldrar och syster var där, och det högg till i hjärtat varje gång man tittade på dem. Helt förkrossade. Men vem blir inte det när man har förlorat sin dotter/syster.

Man sätter ett mycket högre värde på sina vänner nu. Döden skiljer oss inte bara åt. Den förenar också.

Afro power dance

Jag är sjukt nära ett nytt besöksrekord nu. Bara en person till! Hoppas, hoppas, hoppas.

Jag var föresten på Formtoppen idag. Det är sånt man får göra när man har aktiv vila. Jag testade i alla fall Afro power dance. Det var sjukt roligt. Jag ska helt klart börja gå på det. Det var jobbigt och rolig koreografi.

Imorgon är det minnesstund för Amanda i skolan, och jag och Daniel har bestämt att vi ska gå. Jag har ju missat de andra två som var i helgen. Jag var ju på skol-SM då. Så det lär bli en del tårar imorgon också.

Skol-SM 11-13 september 2009

Skol-SM blev blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag fick i alla fall en medalj med mig hem. Det blev brons i tresteg på ett väldigt dåligt resultat. Men jag hoppade bra (plankan var inte på min sida) i både längd och tresteg och det kändes skönt att avsluta säsongen med bra hopp.

För nu är tävlingarna slut, och om två veckor börjar den tuffa uppbyggnadssäsongen. Men det ska bli jätteroligt att börja träna lite hårdare.
Jag var precis hos naprapaten Jimmy (helskön kille) och han påpekade några saker jag ska tänka på. Bla. annat att spänna magen hela tiden! Ja, det är sant. Jag ska gå och förspänna magen i allt jag gör, men inte så mycket så att jag inte kan andas. Undra hur det kommer gå.

Här kommer lite bilder från helgen.


Vi var utklädda till supersnygga tjuvar.


Vitsigt va?


Jasmine skastade spjut


Det gjorde jag med


Louise, Jasmine och Erika


Mina roomies, Mathilda och Maria


Vissa sprang i boratdräkt. Sjukt ball!
(Louise har bättre bild)


Hela gänget (utom Mathilda som tog fotot)


Maria tog silver i diskus


Ja, så fick jag brons i tresteg


Hela medaljgänget


Vila i frid, Amanda Ohlsson

Det var i lörsdags morse jag fick beskedet. Beskedet om att min kompis sedan sju år tillbaka hade dött. Hon hade dött i akut hjärninflammation. Från det hon svimmade på sitt rum, tills de stängde av respiratorn tog det mindre än 24 timmar. Det är otroligt kort tid. Man hinner varken reagera eller känna.

Amanda och jag gick i samma klass i sex år, från 4:an till 9:an. Vi spelade i samma fotbollslag och nu på gymnasiet träffades vi ofta i skolan. Hon var 16 år, skulle fylla 17 om två veckor. Hon hade hela livet framför sig, men det fick ett orättvis slut. Det är inte rättvist att dö när man är 16 år.

Jag tänker på hennes föräldrar. Ingen ska behöva begava sitt barn. Jag tänker på hennes syster. Ingen ska behöva mista sin syster. Jag tänker på hennes bästa vänner. Ingen ska behöva se sin bästa vän dö.

Det gör ont i hjärtat, det gör ont i hela kroppen. Det är svårt att förstå att det som hänt verkligen har hänt. Det är på riktigt! Men hur mycket man än gråter så kommer inte Amanda tillbaka, men hon kommer ändå leva vidare bland oss. Hon finns i våra hjärtan och våra minnen, och kommer alltid finnas där. För hon har verkligen betytt något för alla de personer som var på minnesstunden på IP igår, i kyrkan i lördags och för alla de som inte kunde komma, men som ändå tänkte på henne varenda sekund.

The future isn't wthat i used to be.
Jag kommer alltid att sakna dig.

Vila i frid.

Amanda Ohlsson <3    920925-090912



Dags att åka

Tingeling alla morgonpigga.

Nu sticker jag till Västerås och Skol-SM!

Ha det bra!


Idol 2010?



Idol är ju för bra alltså! Det är nästan bud på att söka. Inte för att jag kommer komma vidare
utan för att det hade varit så himla roligt.
De hade antagligen sagt något i stil med:
- Uruselt, dörren är ditåt.
Men vem bryr sig. Jag hade bara svarat som alla fjortisar säger nu för tiden:
-Okej, cha cha!
Haha, ja, jag ska övertala girlpowergänget, så söker vi tillsammans nästa år.


Snart skol-SM

Idag har jag spenderat i princip hela dagen hos älskling, förutom den timmen vi var i skolan och hade Matte C. Matte C är faktiskt riktigt roligt nu, för det är skitsvårt men jag fattar ändå och då känner mig sig så duktig. Det gillas.

En annan sak som också gillas är att jag åker till skol-SM imorgon. Här är helgens program:

Fredag: 15.55 - spjut (satsar på att ha kul och komma upp mot mitt pers 28.80)

Lördag: 12.40 eller 13.30 - längd (satsar på en finalplats)
             16.20 - 4x100m stafett, jag springer första sträckan (Satsar på att ha sjukt
             roligt med laget)

Söndag: 11.15 - tresteg (satsar på Guld)

Förkyld!

Då var man förkyld. Inte för att jag bryr mig, men vi måste reda ut det här med förkyldning. Förkyldning är ingen sjukdom. Det är bara något man får leva med tills den försvinner. Man kan leva sitt liv helt normalt. Inga hinder. Svårare än så är det inte.


Klass-foto


Såhär såg jag ut på skol-fotot, fast i lite gladare format förståss.

Klass-foto idag. Ja, det finns egentligen inte så mycket att säga om det förrän man har sett resultatet, det vill säga lite innan jul. Jag fick i alla fall stå upp och det är jag glad för. (Nästa år ska jag ha högklackat så att jag slipper sträcka mig så mycket) Jag är ju inte bland de längsta i klassen precis. Någonstans i mitten.

Gött att jag och Swärd fick sluta en timme tidigare också.


En ovanlig tisdag

Hade detta varit en vanlig tisdag hade rubriken antagligen varit "En vanlig tisdag", men idag var det ingen vanlig tisdag, därav den lilla ändringen i rubriken.

I morse stack jag iväg och tränade (som vanligt). Jag hoppade tresteg och sprang stafett. Det gick riktigt bra. Efter det gick jag hem och duschade och åt innan jag tog bussen till Höllviken för att gå på massagekurs. Två timmar senare, med oljiga ben, tog jag bussen hem igen, där Philip väntade. Vi gick hem till mig och gjorde pannkakor, sen cyklade vi iväg till träningen, för Philip skulle testa på "riktig" friidrott för första gången. (Vad nu riktigt friidrott är vet ingen, men jaja). Det gick faktiskt jättebra, och jag tror nog att han har lite friidrottsgener. Han starkaste grenar var spjut och 60m (det var de grenarna han slog mig i, pinsamt!) Men i häck, längd och tresteg "vann" jag med god marginal, och tur var väl det eftersom det är mina specialgrenar!

Nu ska jag duscha, och äta, sen ska jag fortsätta denna ovanliga tisdag med att plugga lite företagsekonomi.

Imorgon är det dags för skolfoto.

Ny frilla!

Hejsan hoppsan!
Idag är det en bra dag. Det måste det vara eftersom jag lyckades gå nöjd och glad ut från en hårsalong. (Hmm, undra när det hände sist.) Ja, jag gick till frisören och blev klippt, och hon som klippte mig gjorde precis som jag ville, så det blev jättebra.
Har ni tänkt på hur lätt håret blir efter man har klippt det? Precis som att det slitna tynger ner.

Ikväll är det stafetträning och jag längtar jättemycket, för det ska bli riktigt roligt. På lördag ska jag, Erika, Jasmine och Swärd springa stafett på skol-SM utklädda till tjuvar. Det kommer blir det bästa tjuvlaget någonsin!


Jag köpte förresten en ny tröja igår (bilden)
H&M 299:-


The count of Monte Cristo

Och jag är klaaaaaaaaaaaaaar!!!!

Matte *check*
Kina i Afrika-arbete *check*

Så nu ska jag lata mig resten av kvällen!

Har föresten någon av er sett "The count of Monte Cristo" eller "Greven av Monte Cristo" som den heter på svenska? Om inte, rekommenderar jag den verkligen! Den är superbra, (men det ska vara versionen från 2002). Tyvärr går den inte att hyra (i alla fall inte där jag bor) och ingen jag känner har den, så igår kom jag på den ulitimata lösningen! Att se den på youtube ofcourse!
Igår kväll tog jag ner min laptop till sofforna där nere, när man är ensam i huset har man det privileget, och tittade på en av mina favoritfilmer. Okej, det fanns såklart ingen svensk text och avsnitt 3 och 12 fanns inte så jag fick hoppa lite i filmen. Men vem bryr sig? Den var jättebra ändå.

Myrinfluensan - den nya dieten

Jaha, då var det söndag igen. Någon mer än jag som tycker att veckorna går väldigt fort? Nästan för fort ibland. Ja, imorgon är det måndag igen och då ska Kinaarbetet lämnas in. Jag har fortfarande bara skrivit sex rader (!) så jag har en del att göra idag. Jag måste räkna matte också men det är ett mindre problem.

Erika ringde precis och sa att hon hade myror i byxorna precis som jag hade i tisdags. Det kanske är det nya viruset: "Myrinfluensan". Alla springer runt som galingar för att myrinfluensan har givit de jättemycket energi.
När man tänker efter, gud vilken bra influensa! Glöm allt som har med världens fettma och dietmetoder att göra. Det är bara att bli smittad av myrinfluensan så blir man trådsmal! Lätt och hälsosamt.

Someone's watching over me

Lördag.Kvällsposten.Träning.Regn.Klippning.Kompisar.Äta.Surfa.Tv.Sova.Söndag


It's back... better than ever

Yes!!! Min älskade mobil är tillbaka från verkstaden, så nu kan jag äntligen skicka smileysar med smsen igen! Hihi. Nackdelen är ju dock att mobilen är helt rensad. Knappt några kontakter, inga sms, ingen musik, ingeting...
Så det är bara att börja om från början och fråga efter alla nummer.
Det bästa är att min pappa har fixat ett nytt sätt att lägga in låtar på mobilen, så nu kommer jag aldrig mer behöva fråga någon annan om de kan ladda ner till mig.


Lång fredag

Nu sitter jag i skolan och har egentligen geografi, men vi fick sluta tidigare, så det är ju najs. Superskönt att det är fredag också. Eller hur?! Men nu är det snart lunch, sen två lektioner kvar: Matte C och Företagsekonomi A. Jag slutar 15.20 på fredagar!!! Stackars mig.


Killar har lägre mobilräkning än tjejer

Hejsan hejsan!
Allt bra med er?

Han ni tänkt på hur olika tjejer och killar är när de pratar i telefon? Det är bara att jämföra min lillasyster och lillebror. Såhär låter ett samtal med min lillasyster och hennes kompis:

Syrran: Hej, det är Emelie.
Kompis: Hej, det är "någon", hur är det? (Obligatorisk fråga man ställer fastän man inte undrar)
Syrran: Jo, det är bra, sj? (Man måste ju vara artig tillbaka)
Kompis: Jo, det är bra, vad gör du? (Men vill ju inte ringa olägligt)
Syrran: Eh, ingeting, sj? (Artighetsfras igen, här börjar man undra när hon ska komma till sak)
Kompis: Nä, ingenting heller. Jo, det är såhär... (Yes, nu, efter 5 min, säger hon det hon ringde för från början)


Samtal mellan lillebror och hans kompis:

Brorsan: Hej, det är Marcus.
Kompis: Hej det är "någon", går det och va? (Redan här får han fram budskapet. Varför krångla till det?)
Brorsan: Nej, det går inte, eller, ja jag kommer till dig. (Raka, ärliga och snabba svar)
Kompis: Okej, hejdå.


Killar gör allt mycket enklare än tjejer. Tjejerna måste vara så artiga på något sätt.

Resultatet? Killar har mycket lägre mobilräkning!!!

Strålande som solen en underbar sommardag

Helt plötsligt blev den här väldigt lugna onsdagen väldigt stressig. Jag måste göra spanskläxan och arbetet om Kina ikväll, annars blir det problem i framtiden, det vill säga på fredag.

Annars har denna dagen varit helt underbar. Spanskan var superrolig, träningen var ännu roligare. Jag har varit full av energi hela dagen, och inget kan förstöra det idag. Vi kastade spjut på träningen (jag ska ju vara med i det på skol-SM) och hoppade hopprep. Jag kastade 26,12 vilket är ett helt okej resultat.

Nu precis pratade jag med Philip och det är alltid lika härligt att höra han röst. Vi ska ha en heldag imorgon efter skolan.

Nä, nu ska jag kasta mig in i duschen, sen väntar läxorna. Jihoo!!!

Myror i benen

Jag kan inte koncentrera mig. Jag försöker skriva ett arbete om Kina i Afrika, men hur lätt är det när man har en hel jäkla mystack i kroppen. Det känns som att jag har energi för att springa 1 mil. Det värsta är att det inte är någon träning ikväll!!! Asså bara en fråga, vad gör folk som inte tränar egentligen? Några tips, för jag har verkligen ingen aning. Jag kommer gå i taket när vi ska ha två veckors vila som är efter skol-SM...


Ett helt annat liv

Om man jämför en helt vanlig tisdag nu och för två år sedan finns det en hel del skillnader.

Tisdag 2007
Jag går upp vid 7, gör mig i ordning, äter frukost och hinner kanske kolla igenom läxan en extra gång. Jag springer till skolan (ett tag var jag en riktigt tidsoptimist) och kommer in i klassrummet precis samtidigt som läraren (yes! Jag fick ingen prick). Lektion efter lektion går och jag tittar på klockan var 10:e min. Magen kurrar, men det är fortfarande 50 min till lunchen. Efter fyra lektioner får vi äntligen gå och äta, och ladda batterierna till ytterliggare två lektioner. Det enda jag har i huvudet är oron för alla läxor jag måste göra när jag kommer hem. Som tur är har vi idrott på tisdagar. På de lektionerna släpper jag allt, och gör det jag tycker är roligast av allt. Idrotta!
När jag kommer hem, ungefär vid 14.40, kastar jag mig direkt till skrivbordet och börjar med läxorna. Det gäller att hinna med så mycket som möjligt innan träningen 17.30, för jag vet att jag kommer vara helt död efter träningen.
På träningen kopplar jag bort allt som heter skola och fokuserar bara på träningen, men så fort jag kommer hem blir det läxor igen, enda till jag somnar vid 22. Någon gång hinner jag med en timmes tv-tittande också.

Tisdag 2009
Jag går upp vid 8, tar på träningskläderna och tänker inte ens att jag skulle ha någon läxa. Jag cyklar lungt till idrottsplatsen och kan koncentrera mig fullt ut på träningen. Det finns inga stressade tankar i bakhuvudet. Efter träningen cyklar jag hem, duschar och cyklar sen till skolan för att äta lunch. Vi sitter och snackar länge, har ingen tid att passa. Därefter cyklar jag hem igen. Sitter kanske lite vid datorn, pratar med någon i familjen. Efter ett tag inser jag att jag borde ta tag i läxorna. Vilka läxor? Jag tänker att jag kanske borde räkna lite matte, något måste jag ju göra.
Efter tre mattetal, känns det helt meningslöst eftersom vi får lektonen på oss att räkna, så jag ringer någon, vi går ut och går, och sen på kvällen tränar jag igen.
På kvällen kan jag med gott samvete gå och lägga mig, utan stress inför prov och inlämningar. Det vet jag att jag fixar ändå.

Ja, som ens liv kan förändras...
Jag har i alla fall nytta av mitt slit i 9:an.  




RSS 2.0