Ledig tid?

Mitt sommarlov kommer gå sjukt fort. Jag kommer ha panik de sista veckorna för att jag itne har gjort allt jag skulle, men ändå gör jag saker precis HELA TIDEN. Idag är ett mycket bra exempel på det.

07.55 - ringde väckarklockan
08.45 - cyklade jag, Emelie, Malin och Maria till Höllviken.
09.10 - var vi framme
09,30 - började friidrottsskolan och vi hade 50 (!!!) barn att ta hand om
12.00 - slutade friidrottskolan i Höllviken
12.10 - cyklade jag och Maria till Höllviken C
12.30 - tog vi bussen till Falsterbo
13.00 - åt vi vår medtagna matsäck
13.30 - började friidrottsskolan i Falsterbo
16.00 - slutade friidrottsskolan i Falsterbo
16.15 - tog vi bussen till Höllviken
16.45 - cyklade vi hem till Vellinge
17.15 - hämtade vi saker på kansliet
18.00 - åt jag middag
19.40 - tog jag bussen till Beddinge
20.30 - var jag hos Philip :)
22.15 - åkte jag hem från Philip
23.50 - var jag hemma
00.10 - skriver jag detta väldigt onödiga inlägg.

Ni ser själva. Ledig tid? Vad är det?

Hemma!

Jag är hemma!
Detaljer kommer så fort jag får tummarna loss.

Nu åker jag!

Nu åker jag om en halv timme!
Vi hörs på söndag.

Världsungdomsspelen 26-28 juni 2009!



Man hinner allt, om man vill!

Stressig men mycket rolig dag idag igen. Jag måste sluta stressa, och borde kanske inse att man inte hinner allt. Men det är klart att man hinner allt om man vill, inte sant?

Jag började i alla fall med att cykla till Höllviken 9.00 i morse och hade de söta små barnen för sista gången denna veckan. Som avslutning fick alla barnen för sig att ha vattenkrig, och det var minsann ett orättvist krig. Alla mot mig! Jag behöver väl inte ens nämna hur blöt jag blev. Jag kan säga att hela jag var som en blöt trasa, redo att vridas om.

12.05 cyklade jag hem igen och i och med motvinden var jag inte hemma förrän 12.45. Då hade jag en kvart på mig att duscha, göra mig i ordning och cykla till ängarna för att möta Philip. Sen ungicks vi i några timmar och det var riktigt roligt. Vi spelade guitar hero, handlade glass och pratade om allt mellan himmel och jord.

10 min efter att jag hade lämnat Philip på ängarna igen satt jag i Erikas bil på väg till Jensens i Malmö. Vi och hennes familj skulle fira hennes födelsedag som är imorgon. Jag borde egentligen inte skriva här, för jag har inte fixat hennes present än, men det gör jag sen.

Nu har jag packat det mesta och skrivit alldeles för mycket. Imorgon drar jag till Göteborg. Hoppas ni inte hinner sakna mig för mycker. Puss och kram.

Detta är mitt år

Jag löste problemet som tur var. Eller, jag ska lösa det imorgon. Jag har i alla fall en idé.
Nu är ni allt nyfikna va? Men ni får vänta till på söndag eller måndag faktiskt.

Träningen gick över förväntan. Piggt, snabbt och lätt. Vi började med 6 explosiva starter och sen mångsteg i grop.

Nu har jag städat typ hela mitt rum. Man kan faktiskt SE skrivbordet nu. Alla kläder är också borta, så jag känner mig rätt duktig. Jag har till och med börjat packa inför fredag. För på fredag bär det av till Världsungdomsspelen i Göteborg, Ullevi. Den största tävlingen på hela året. Mitt tävlingsschema ser ut såhär:

Fredag: Längd - kval 18.45
Lördag: Längd - final 09.00
Söndag: Tresteg - 12.20

Detta året ska jag inte hamna utanför finalen samt medaljen.
Detta året blir det slutfinal i längd och medalj i tresteg.


PANIK!

Jag kom just på en sak som jag inte har gjort och som jag borde ha gjort för jättelängesedan!

PANIK!!!

Inte ens som Bonnie Tyler

*Krax krax* *Krax krax*
Ta de lungt! Sverige har inte bivit invaderat av kråkor. Det är bara jag som pratar. Min röst är sämre än igår, och för er som inte hördemig igår säger jag bara: Igår lät det illa, så ni  kan själv tänka er. Faktum är att nu låter jag inte ens som Bonnie Tyler längre. Ett tag tyckte jag att det var ganska coolt att låta som den brittiska rocksdivan. (Min syrra sa igår när vi åt middag: "Kan du inte alltid låta såhär?". Jo, men visst, klart, jag ska bara övertala mina stämband, och de verkade ha hört hennes bön, för nu är det verkligen inte bra. Tur att jag inte har en massa konserter inplanerade. Haha.

Nä nu ska jag kraxa vidare ut och klippa gräset.

Fel på klockan.

Såg att min klocka, här till höger, gick en timme för sakta.
Tack till den som kommenterade det anonymt.

Fullt ös, medvetslös!

Fullt ös, medvetslös!
Perfekt beskrivning av mitt liv just nu. Faktum är att jag hänger inte med mitt eget liv.
 Det är illa, men så himla kul!



Idag lämnade jag huset 08.30 och begav mig, på inlines, till Höllvikens idrottsplats. Där jobbade jag i 3 timmar, eller rättare sagt, jag lärde barn hur friidrott går till och det är ju så kul att det knappt kan kallas jobb. Men betalt får jag ju. Jag har föresten lärt mig ALLA BARNENS NAMN. Visst är jag duktig? Jag lyckades desutom dra på mig en fin solbränna på ryggen efter träningslinnet. Men mer om det sen.

Vid 12 åkte jag vidare, efter att nästan varit vilse i Höllviken, vidare till stranden. Inom 40 min hade Erika, Hanna, Daniel och Polle kommit. Jag, Polle och Daniel gick ut på piren och jag blev ikastad! Svinkallt var det, men det var minsann inte jag som fick panik. Fråga Daniel! Därefter åt jag världens godaste glass (Långa farbrorn - hallon). SJUKT GOD! Jag bättrade även på brännan lite bättre än förväntat. För nu är jag röd som en pölse (internskämt).

Erika, jag och Hanna rullade även hem. Erika och jag rullade direkt till träning och körde ett ganska snabbt styrkepass innan vi åkte hem för att äta middag.

Oj, jag har ju nästan glömt det roligaste av allt. Sedan 08,30 i morse har det varit något fel på mina stämband så jag har låtit som en blandning av en soulsångerska och häxa hela dagen. Kan ni tänka er den ljuva stämman?

Nu 11 timmar senare sitter jag här, sönderbränd, helt utmattad och med en röst som Bonnie Tyler.
Härligt som f*n.

Tack för att ni finns!

Shit, ibland suger verkligen ALLT.
Men det finns alltid någon som får en tillbaks på rätt spår.
Får en att se ljuset igen.
Tack!

Friidrottsskolan

Första dagen på friidrottsskolan avklarad. Allt gick jättebra förutom att jag inte har lärt mig alla namn än. Men det är inte så himla lätt att lära sig 23 nya namn på 10 min. Dessutom fick jag punktering på cykeln. Det är drygt 1 mil till Höllviken från där jag bor och när jag hade ca 3 km kvar hade jag ingen luft i bakdäcket. Jag fick gå den sista biten. Som tur var sjutsade Sebbe mig hem. Imorgon tar jag inlinesen. Då kan man inte få punka.

Snart kommer Erika och då har hon laddat ner jättebra låtar till mig som jag ska få. (Jag skrev en lista till henne igår). Snällt va?

v 26 - Supevecka!

Jihoo! Jag mår bättre! Fast egentligen är det inte så konstigt. När jag är sjuk gör jag ALLT för att bli frisk igen.

Imorgon börjar jag jobba på friidrottsskolan. 27 barn är anmälda i Höllviken, och dessutom kan det kommer vissa som anmäler sig på plats. Det är jättekul att ha friidrottsskolan. Barnen är så glada och söta. Dessutom ska det bli jättefint väder denna veckan. Kanske kan man ta en tur till stranden också.

Veckan kommer föresten avslutas med att jag åker till Göteborg och tävlar i Världsungdomsspelen! Den roligaste och största tävlingen på hela året. Jag längtar redan!

Jag är... det som inte kan nämnas

Jag är... sssjuk. Ja, jag har  jättesvårt för erkänna det. Men i morse vaknade jag med 38,5 graders feber. Inte kul. Så jag har slagit nytt sömnrekord idag. 16 timmar!!! Från 22.30-14.30.  
Jag hatar att vara sjuk. Det är det värsta som finns! Jag hoppas jag är frisk till imorgon för då ska ju jag börja jobba. Annars får jag byta tider med någon.

Ååååååååå, varför blev det såhär!!!?

Vildmarksäventyr de luxe, 17-19 juni 2009

Alla som vi känner, det är en del, hade fördomar när vi berättade att fem blondiner skulle ut i vildmarken i tre dagar. Vi hade ingen toalett och ingen kontakt med civilisationen. Maten lagade vi med hjälp av Fridas stormkök och vi sov i tält. Alla bara: "Ni kommer aldrig klara er", men ack, de hade fel. För nu är vi hemma och det har varit tre helt underbart roliga och oförglömbara dagar.

Jag älskar er tjejer <3

P.S. Ni borde testa en ny sak. Stekt hamburgare med kaviar. Mums!













































ÄLSKAR ER <3

Två pumor i Göteborg

Äntligen har JAG lite tid att bara koppla av, och skriva några inlägg om hur första veckan åå sommarlovet har varit. För jag har inte haft en minut ledig.

I tisdags hade Erika ordnat en överraskning till mig (det var hennes present när jag fyllde år). Hon och hennes pappa kom och hämtade mig 06.40, ja kolla tiden, och körde oss till bussen. Jag hade ingen aning om var vi skulle, så det var sjukt spännande. Vi hoppade av på Malmö central och fortsatte mot tågen! Det visade sig att vi skulle till GÖTEBORG! Jag som älskar Göteborg.

Efter tre timmar i tåget var vi äntligen framme. Vädert var ordagrant strålande, och vi var båda på shoppinghumör. Först gick vi inne på "femman" och sen vidare längd hela gågatan. I mellanåt fick vi stanna och fika för att fylla på med energi. Shopping är krävande!

När pengarna i princip var slut gick vi en runda och snackade och bara njöt av solen och sommarlovet. Vi var utanför Liseberg och älskade Ullevi. Vid klockan 17.00 åt vi på Jensens Böffhus och därefter var det dags att ta tåget hem igen 19.30. När vi satt och väntade på tåget blev vi attackerade av fågelskitar! Lyckligtvis träffades vi inte. Jäkla Göteborgsduvor!

Tack så jättemycket bästa Erika! Dagen blev underbar, tack vare dig. <3


På tåget. Erika <3


På tåget. Jag :)


We love GÖTEBORG <3


Fikapaus


En gigantisk fågel! Större än en hund!


Me like spårvagnar


Nya brills!


Nos gustan helados!


Erika fixar tandställningen, eller leker uteliggare, jag vet inte vad som är värst? Hihi


Nya skor!


Utanför Liseberg




Fåglarna som attackerade!


Klänning från Gina Tricot


Glad midsommar!

Min look på midsommar:




Welcome back

VILDMARKSPUMORNA ÄR HEMMA!

Alla är hela men definitivt inte rena. Stay in touch för smaskiga detaljer och galna bilder.

Stressigt

Hej!
Det är snart en ny dag och jag håller på att packa för fullt.
Dagen har spenderats i Göteborg med Erika, eftersom det var hennes present till mig. Tack bästa vän! Det var superroligt. Eftersom jag har sjukt bråttom kommer bilderna på fredag. Hoppas ni står ut tills dess.

IMORGON BÖRJAR VILDMARKSÄVENTYRET!
ÖNSKA OSS LYCKA TILL!
DET LÄR BEHÖVAS!

Dagens...

God morgon sömntutor.
Jag vet att flera av er inte ens är i närheten av kontakt med omvärlden än, men jag är. Jag har mycket som måste göras idag så det är lika bra att börja i tid. Här är dagens schema:

  • 11.00 - Klippa gräset hos några kvällspostenkunder
  • 12.30 - Äta lunch
  • ??.?? - Handla allt vi ska ha med oss ut i vildmarken med tjejerna
  • ??.?? - Fixa kod på banken
  • (Om jag hinner) - Köpa de supersnygga leopardskorna på H&M.
  • 17.30 - Träna
  • 20.00 - Göra något roligt

Dagens outfit:



JAG VANN!



JAG VANN "Veckans blogg"-tävlingen hos QTEE!

Tack alla som har röstat.
Ni räddade min kväll, för gud vad glad jag blev!

Vem får inte följa med ut i vildmarken?

Så börjar min ringsignal, nygjord från igår. Ja, igår var den sjukaste kvällen på väldigt länge. Jag skrattade konstant i 3 timmar. Vi (Jag, Hanna, Malin, Frida och Erika) åt först på Santa Lucia och sen stack vi hem till Hanna för att planera vår vildmarksresa. Eller rättare sagt, vi ska paddla i Immeln. Det är lättare sagt än gjort, för vet ni hur mycket saker man behöver ha med sig? Vet ni också hur små kanoterna är i jämfört med packningen? Houston, we have a problem. Igår satte vi oss ner för att skriva listor på vad som ska köpas och vad ska handlas. Det är alltså på onsdag vi åker och förhoppningsvis kommer vi hem på fredag om vi inte har svalt ihjäl, åkt vilse (mycket troligt), eller blivit uppätna.

Helt plötsligt, mitt i listskrivandet och skrattandet, bestämde vi oss för att göra en ringsignal. Först gjorde vi en med beatboxing (jag rappade), men sen kom vi på ännu bättre. Jag försökte lägga upp den på youtube men det funkade inte, så jag ska försöka förklara den för er.

Melodi: Hipphipp - "Vem få inte följa med in på systemet?"

Hanna: Vem får inte följa med ut i vildmarken? Hanna, Frida, Malin, Louise, Kicki. Hanna, Frida, Malin, Louise, Kicki.
Alla: PSYCHO *Klapp klapp klapp* PSYCHO *Klapp klapp klapp* PSYCHO *Klapp klapp klapp*

Efter det hör man Hanna: "Mohaha".
Alla börjar skratta och efter 10 s skriker Hanna till.

Jag hoppas inte att det börjar ringa om jag står i kön på H&M tex.

Vi gjorde föresten också bilder till när någon ringer. Såhär snygga är vi:










Finish games

Hej!
Ursäkta för den dåliga uppdateringen men jag har haft fullt upp nu i två dagar. Knappt en minut ledig.
Hela helgen har det varit friidrottstävlingar här i Vellinge, Finish games, och jag har deltagit i tre grenar, längd, tresteg och 800m.
Igår hoppade jag längd. Vädert var perfekt. Halvsoligt och ca 1 m/s i ryggen. Perfekt! Hoppen blev därefter. 5.05 två gånger är ett resultat jag är väldigt nöjd med. Extra kul blev det när Malin, Hanna, Daniel, Pole och Filip kom och tittade.

Idag gick det lite sämre. 11.06 blev resultatet i tresteg och trots att jag vann så är jag definitivt inte nöjd. Jag har hoppat sååå mycket längre på träningen. Men längderna kommer snart. Alla kan ha en dålig dag.
14.40 var det dags för mig att springa 800m. Jag och pappa hade lagt upp en taktik som jag inte riktigt lyckades hålla. Efter 2 min och 38 s var jag i mål. Sjukt nöjd med tiden, sjukt irriterad för att jag blev trött så fort.

Nu är jag helt död i både kropp och knopp. Har precis tagit ett varm bad, och om en timme börjar Gossip girl tror jag. Fast i samma stund som jag skriver detta tänker jag "Var det inte säsongsavslutning förra veckan?" Någon som vet?
Jag vet i alla fall en som kommer lägga sig tidigt ikväll.

Andra morgonen, snart tävling

God morgon!
Har precis kommit hem efter en runda med kvällsposten. Det gick riktigt bra idag. Inte en enda tidning kvar faktiskt!
Nu ska jag gå och ladda i en timme, innan jag äter lite, för kl 13.30 är jag på IP och värmer upp. Det är så himla kul nu när både jag och Erika tävlar i F17-klassen för det blir ju 10 ggr roligare när man är två. Nästa år blir jag själv igen eftersom hon är ett år yngre.

Vad ska ni göra idag? Har ni inget vettigt för er tycker jag att ni ska gå in och rösta på mig (NR.4) HÄR!!!

Avslutning/spelning i bilder

Här är bilder från igår. På första bilden visas hela tjejbandet. We rock!













Glöm inte att rösta på NR. 4 hos QTEE!!!

Helgens planer

Jag hoppas inte att ni har drunknat i regnet, för det är ju helt sjukt vad det har regnat. Man kan ju hoppas att hela sommarens regn kom idag så att vi får fint resten av sommaren. Om de finns en vädergud så hoppas jag att den hör vad jag säger nu. Jag önskar sol imorgon och på söndag för då ska jag tävla. Jag önskar även en medvind på max 2,0 m/s. Ja, vi får väl se hur det blir. Men som sagt, jag ska tävla i Vellinge i helgen och alla som vill får jättegärna komma och titta. Här är tiderna:

  • Lördag: Längd, 14.30
  • Söndag: Tresteg, 11.30
  • Söndag: 800m, 14.35


Första morgonen

God morgon!
Denna morgon bjuder jag på en härlig sommarbild från förra året. Det är ju trots allt första dagen på sommarlovet. Inte för att det märks om man tittar ut. Skåne svämmar nog snart över, eller blåser iväg, välj själva :)



Glöm inte att rösta på mig (NR 4) hos QTEE



Finalist i veckans blogg

JAG ÄR EN AV FINALISTERNA I VECKANS BLOGG HOS QTEE!!!

Gå gärna in och rösta på mig (NR 4).


Sommarlov

Det är en trött Louise som skriver ikväll.
I morse var bandet "förband" till Herrestorps skolavslutning, och det gick jättebra. Det var riktigt roligt också, men allt gick så snabbt. Efter det gick vi och fikade på Espresso House och så köpte jag en sommartop som jag ska ha till och från stranden. En riktigt härlig grönblå, lite genomskinlig top. Love it!

Nu har jag precis kommit hem från min nästkusins student. Grattis Rebecca!

Äntligen SOMMARLOV!!!
Nu ska bara solen komma fram och sen är allt perfekt.


DATOR-J*VEL!!!

Jag hatar min dator. Nu kan jag inte ens lägga in bilderna från min kamera på datorn.
Den ska in på lagning, så det då! Och där ska den bli grillad så att den kommer tillbaka
helt lydig och gör allt jag vill.
Okej, det lät creepy...

Bowling

Då har man varit och bowlat med klassen. Det var riktigt roligt faktiskt. Mitt lag (Philip Åberg, Emil, jag och Fredrik) vann båda omgångarna, och individuellt kom jag 3:a. Efteråt åt alla på restaurang, och det var trevligt det med.
Tidigare idag cyklade vi hela Skanör runt. Vi körde på de guppigaste vägarna vi kunde hitta såklart, så nu är min cykel mer sönder än den var innan, vilket innebär att den snart inte rullar längre. Men skam den som ger sig!

Every time I see you
tears are falling down on my cheeks
How can I miss you that much?

Stuck in a moment

Imorgon slutar jag 1:an. Det är helt otroligt egentligen. Det har gått ett helt år sedan jag slutade 9:an och jag kommer ihåg det som om det var igår. När jag tog på mig klänningen, när jag gick in i gympasalen, när vi sjöng vår mix, när jag fick mina betyg, när jag satt jag log när alla andra grät, när jag tänkte igenom alla mina år på Herrestorp och kom fram till att det hade varit 10 underbara år.

Imorgon ska jag inte gå på Sundsgymnasiets avslutning. Jag och tjejerna i bandet ska återvända till vår gamla skola och spela de inledande låtarna på deras avslutning. Det ska bli så fantastiskt roligt. Jag ska hålla ett litet tal i början, och sen drar vi igång avslutningen som aldrig förr.


För ett år sedan slutade jag 9:an, och det känns som om det var igår.
Då känns inte studenten alls långt bort.

Egendesignad resväska

Jag är med i LDB:s tävling om en egendesignad resväska. Ganska coolt att ha på flygplatsen när jag ska till Spanien i sommar. Hoppas jag vinner! :) Designa en ni med!


Tiffany Persson - viktväktarna

Denna är så bäst! Humor på högsta nivå, eller i alla fall på min nivå.
Någon som såg "Tal till nationen" igår med Magnus Betnér?


MVG för hela slanten

Tänk att vakna upp till detta varje morgon...

Idag är det en lycklig Louise som skriver. Allt har gått precis som det skulle idag, och lite bättre. Det började med redovisningar i morse som gick bra. Därefter hade jag betygssamtal på engelskan. Jag säger bara: MVG i engelska A! Jag var så glad så jag visste inte var jag skulle ta vägen. I 9:an ville min lärare sänka mig till G och ett år senare får jag ett MVG.
På lunchen snackade jag med Hanna och Frida. Mycket trevligt. Sen skulle jag ha matte. De första 50 min ägnade jag och Marcus åt facebook. Vi gjorde lite tester och spelade spel. Det var väldigt roligt faktiskt. Sen hade jag betygssamtal i både matte A och B och svenska. Jag fixade MVG där med, så mitt första år på Sunds har gått lysande.
Som sista lektion fick vi smaka OP2:ornas råa mat. Smoothien var riktigt god. Det andra också, såklart.
Efter det slutade vi.

När jag kom hem, en timme tidigare än vanligt, fortsatte jag på vår sommarkalender som nu faktiskt är färdig. Tyvärr är den redan smock full, så jag vet inte om det blir någon paddling i sommar eller inte. Hoppas det! För tre timmar sedan stack jag till träningen och efter mycket slit har jag nu kommit hem igen. Träningen blev efter många misslyckade trestegshopp, lyckad efter som min envishet tog över, så jag fick tre bra hopp med mig hem i alla fall.

Imorgon är jag ledig och det är bästa Malin också, så då ska vi träffas hela dagen. :)


Trelleborgsspelen

Idag gjorde jag min andra längdtävling för säsongen. Jag hoppade 4.97, vilket inte är superbra precis, men samtidigt vet jag att när allt stämmer så kommer längderna, så idag är jag inte så missnöjd ändå. Jag lyckades knipa en 3:eplats i alla fall.
Annars var det väldigt kul att titta på alla andra som tävlade. Jag tycker att det är jättemysigt att bara gå runt på idrottsplatsen och snacka och titta på andra. :)
Denna tävlingen får 3 av 5 toast.


USM-medajen i vintras :)

Duschningsdags!

Hur svårt kan det vara att gå in i duschen?

"Snart, om en stund, jag ska bara zzz..."

Sommarkalender

Visste ni att vi kommer ha 11 veckors sommarlov detta året? I alla fall vi som går på Sundsgymnasiet. Ändå så känns just detta lovet så himla kort! Den 20 augusti kommer vara värsta sorgedagen, för då åker Frida och Hanna till Bryssel och stannar där i ett HELT ÅR! De kommer i och för sig hem på loven, men hur ska vi klara oss här hemma? Det är bara 75 dagar kvar! Därför hade vi tjejer tänkt att göra så mycket som möjligt tillsammans i sommar, men vi har ett litet problem. Det finns alltid någon som inte är ledig!!! Alla har fått sommarjobb, på olika veckor såklart.

Nu ska jag göra en kalender för sommaren och fylla i vad alla ska göra. På så sätt kan vi hålla koll på varandra och så vet vi när alla är lediga. Smart va? Ni får se den sen när den är färdig. Den kommer bli jättefin!

Fri, som en fågel!

Hej allihopa!
Både igår och idag har varit underbara dagar.
Igår började dagen med att jag köpte 20 bullar på Ica, som skulle mätta tre små magar. Vi (jag, Frida och Hanna) lyckades inte äta upp alla, men det blev ändå en hel del. Efter solade och snack på gröningen, gick vi hem till Frida och spelade kort. Malin var också med. Vi kollade även på resor. Det kommer ju blir en hel del framöver. :)

Senare på kvällen var jag på tre studenter; Marcel, Kajsa och Sara. GRATTIS till er!

Idag vaknade jag 09.45 och stack till skolan vid 11 för att göra klart mattearbetet. 13.30 var vi klara, så då cyklade jag hem till Malin och hjälpte henne städa. Sen träffade vi Hanna, och gjorde upp planer för kvällen. 

Föresten så har jag (eller pappa) kommit på lösningen till virusproblemet. Mitt virusskydd har slutat att fungera så det är ju därför min dator har invaderats av virus! Är det för mycket begärt med en varning när virusskyddet slutar fungera?

Nu går det inte att ladda upp bilder igen, men föreställ er tre underbara sommarbilder på mig, Hanna och Frida sedan picknickfrukosten igår. 

En helt vanlig onsdag

Idag var det första gången på väldigt länge jag vaknade och tänkte "idag är det en helt vanlig onsdag, och inget speciellt kommer att hända". Jag fick verkligen ligga länge och tänka ut något jag kunde se fram emot, men jag hade mest ångest eftersom ska skulle ha muntliga nationella i spanska. Något jag inte alls hade behövt vara för jag slapp göra det. När jag hade haft betygsnacket sa min lärare att jag inte behövede göra det eftersom mitt betyg ändå var så säkert. Ååå, så glad jag blev. Ännu gladare blev jag förståss när jag fick reda på att jag kommer få MVG i spanska steg 3. Jihoo!
Sen flöt dagen på och vi fick mest reda på att vi bara kommer ha 1 lektion av 4 på fredag. Ganska najs det med!

På lunchen träffade jag änglabarnen Hanna och Frida och vi hade en massa planer att besluta om. Summer '09 kommer bli den bästa sommaren. Det vet jag! Imorgon ska vi ha picknickfrukost på gröningen vid Frida, så 09.30 kan ni se mig stångas på Ica efter de sista bullarna. Vi ska ju ha ca 25 st. 6 var är väl lagom, eller?

Nu borde jag gör något vettigt, men jag kom precis på att jag inte har något vettigt att göra, så jag ska bara luta mig tillbaka, lyssna på musik och spela några av mina absolut nördigaste favoritspel. 

En erfarenhet rikare?

När solen är framme kan man ju inte låta bli att bättra på brännan.

Okej, söndagen den 31 maj var ingen bra dag. Men jag är i alla fall en erfarenhet rikare, eller något. Nu vet jag precis hur det känns att bli dumpad av någon man tycker väldigt mycket om. Det är vekligen ingen bra känsla ska jag säga er, och den erfarenheten vill man ju knappats ha men nu är det som det är. Som tur är har jag världens bästa vänner som ställer upp i ur och skur. Ni måste ha varit änglar i era förra liv.

Måndagen den 1 juni, alltså idag, blev mycket bättre. För superchill skola. Hade jag vetat det i förväg hade jag gått hem 11.30, men nu är ju inte jag någon spådam. Jag, Hanna och Frida spenderade eftermiddagen genom att leta charterresor till nästa sommar istället. Tänk er fem 18-åriga pangbrudar på playan i Spanien. Jag säger bara, se upp!

Nu ikväll har jag varit prisutdelare på Kalvinknatet i Höllviken. Det var roligt det med. Skönt att komma på andra tankar. Men nu är jag supertrött efter mina två mil inlines i benen. Jag ska nog snart lägga mig.
Vi hörs imorgon!
God natt!

RSS 2.0