Idol



Det är nog inte många som har missat att Idol har dragit igång igen. För femte året i rad!
Äntligen, går det något roligt på TV igen. Efter OS har det varit helt dött. Annu bättre blir det när Anna Phil och Desperate Housewives börjar. Hoppas det inte dröjer länge.

Det ryktas om att den nya juryn är tuffare än den andra. Jag anser att det är nästintill omöjligt men ja, vi får se. De har i alla fall skickat vidare rätt personer än sålänge. Men jag tror inte att det är så svårt att sitta där och höra om någon är helt värdelös eller ganska hyfsad. Det än nästa omgång det blir tuffare, att skilja stjärnorna från mängden.

Mina favoriter just nu är Mårten Holst, ni vet han som blev "kidnappad" i Lund, Mathias Sironey, beatboxaren, och självklart Di Leva-kopian Nils Fredriksson. Han är ju så sjukt härlig!





Det mest underhållande i uttagningarna är ju de som verkligen TROR att de kan sjunga, men i själva verket skär de falska tonerna in i öronen så att man ryser. Hur kan de inte höra hur jävligt det låter.
Det värsta än ändå när de inte ger sig. Då vill de sjunga en låt till, som låter ännu värre. Sen börjar de gråta. Såklart, det hör ju till. Alla drömmar som krossas...

Om man ska nämna någt negativt med Idol så måsta det vara redigeraren. Man vill ju gärna höra de som verkligen får guldbiljetterna. Vi får se fulla auditions med tondöva personer och sen spolar de bara igenom de som verkligen kan sjunga. För Sverige är ju faktiskt inte bara fyllt med personer som tror att de platsar bland stjärnor som Celine Dion, Madonna och Leona Lewis när de i verkligenheten sjunger sämre än Enrique Iglesias .

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Din blogg eller annan hemsida:

Lämna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0