TAGGA JSM!

Jag får ofta kommentarer nu om att man saknar min blogg, vilket är väldigt kul att höra såklart!

Jag bjuder på en snabb update:

- På söndag kl.15.30 hoppar jag tresteg på JSM i Vellinge. HEMMAPLAN!!! Det ska bli så himla roligt. Jag har taggat nu i ca tre veckor så det bara måste gå bra. Jag ska hoppa långt på söndag! LÅNGT!
Jag blir jätteglad för alla som kommer och tittar så tveka inte om ni har vägarna förbi!

- Om 8 dagar har jag åkt. Jag börjar inse nu att det inte är så lång tid kvar. Jag menar, denna helgen är den sista helgen jag är hemma PÅ 3,5 MÅNADER! Det ÄR läskigt. Men det ska bli så roligt också!

- Sista jobbdagen blir på måndag. Jag har jobbat på Burger King nu i två månader och det har varit jätteroligt. Framförallt för att mina arbetskompisar är så roliga. Jag kommer att sakna dig Carolina!
Jag har en massa roliga minnen därifrån. Bl.a. att det en dag kom in en man som hade rymt från sjukhuset och små roliga kommentarer som att "cheese med gris" är samma sak som en cheeseburgare med bacon. Vi har rolig humor på BK.

3 veckor kvar

Hej!
Idag är en sådan dag då jag känner att jag saknar bloggen lite. Så varför inte skriva en rad?

Jag tror att jag kommer att börja blogga snart igen. Det är skönt att skriva av sig ibland och dessutom vet jag att många vill veta vad som händer på min resa genom Australien. Det är faktiskt bara 3 veckor kvar nu!

En liten uppdatering blev det och förhoppningsvis dröjer det inte länge innan det kommer ett nytt inlägg.

Puss och kram.

RSS 2.0