Lyngby games, dag 2

Tyvärr blev inte trestegstävlingen alls som jag hade förväntat mig. I stekande sol var min kropp segare än nödvändigt och hoppningen gick inget vidare. Resultatet 11.06 är inget man skryter med precis. Men om man ska försöka hitta en ljusglimt i helvetet så är det ju att nu kan det ju inte gå sämre. Alltså vet jag att det blir nytt årsbästa nästa tävling.

Erika gick det mycket bättre för. 200 meter på 27.16 är riktigt bra. Grattis!

Nu är jag jättetrött, men jag har jättemycket att göra. Jag måste skriva och lära mig engelskan till imorgon + Erikas boken om mig. Så jag lär vara uppe hela natten om det nu behövs. Men först ska jag äta något, för jag har inte ätit sedan kl. 12.00. 6,5 timme är lite för länge utan mat.


It isn't suppose to look like this


Erika i alldeles för stor tröja


Erika får pris :)


Såhär ser föresten min nya mobil ut! <3


Lyngby Games, dag 1


Inomhus-JSM

Hejsan hoppsan!
Igår var det säsongspremiär i längd, och det gick riktigt bra. 5.09 är det bästa resultatet jag har öppnat en säsong med, någonsin. Tyvärr var det inte godkänd vind, men det gör inte så mycket. En 4:eplats lyckades jag knipa också.
Tyvärr gick det inte lika bra för Erika. Ansatsen krånglade, så hon fick två övertramp och ett undertramp på 4.69. Men hon tar revansch idag!

För idag ska jag hoppa tresteg, och långt ska det bli, medan Erika ska springa 200m. Vi ska köra om 1 timme och 20 min så jag borde inte sitta här för jag har engelskredovisning imorgon, som inte är i närheten av att vara klar. Jag meddelar såklart hur det gick senare ikväll.

P.S. Eller hur var det ett skämt att Ellinor vann Robinson 2009. Hon var ju typ sämst!
För övrigt köpte jag en ny mobil igår. ÄNTLIGEN! Den är perfekt. Jag har samma nummer, så skicka gärna er som kontakter till min mobil. :)

Berg och dalbana

Berg och dalbana, fritt fall och colorado. Ja, jag älskar alla sorters karuseller. Jag är den som springer från kö till kö och slutar inte förrän vakterna slänger ut mig. Den som struntar i att äta bara för att få åka EN gång till. Jag älskar att åka karuseller, men jag tycker inte om när mitt liv är en stor karusell.

Jag var jätteglad när jag vaknade, för jag visste att det inte var skola, och jag skulle vara grenledare på lilla DM hela dagen. Dagen där blev perfekt. Jag tittade lite på min brossa också som sprang 60m och hoppade längd. Han kom 3:a i längd och 4:a i 60m. Superbra!!!

13.30 kom Erika och hämtade mig på IP, så åkte vi in till stan för jag hade väldigt mycket att köpa. Vi började med MFF-shopen, men där fick vi inget med oss ut. Sen vidare till Kungsparken typ, för att köpa mors dag present. Jag köpte "Hälsofloating" till min mamma. Någon avslappningsgrej.

Därefter köpte jag lite saker på H&M, bla. ett par skor. Perfekt! Men sen började berg och dalbanan vända. Jag skulle hitta ett par jeans eftersom de enda ljusa jeansen (som tog ett halvår att hitta) blev stulna. Men såklart passade inga. Sen sket det sig med den ena studentpresenten, och som pricken över i:et fick vi stå i en halvtimme i kö inne på Servera.

Victor kunde inte träffas ikväll så jag hoppas Malin kan förgylla min fredagskväll.

Som sagt, jag älskar karuseller i nästan alla former och färger, men inte när livet förvandlas till Balder.

Idrottsmassage - plågsamt men behövligt



Fick precis massage av pappa på benen. Snacka om idrottsmassage! Han tryckte ju typ allt vad han kunde. Det var inte skönt ska jag säga er, men behövligt! Kolla så röd jag är om benen, eller man ser inte så bra på bilden, men röd är jag!

Nu räcker det!

Nu får det vara nog! Inte nog med att någon tar alla mina saker, inklusive mobil, plånbok etc. Nu ger de sig på min syrra också. Hon hade sin mobil i väskan i kapprummet i max en timme. Men på den timmen hann någon ta hennes mobil! Kan folk inte hålla skillnad på mitt och ditt? Vad är problemet? Låt andras saker vara!

Ja, nu kan vi ju i alla fall det här med anmäla till polisen. Jag hoppas inte jag får användning av den kunskapen fler gånger. Nu räcker det!

Mot ungdomsfinnkampen 2009

Jag är lycklig!
Om endast TVÅ dagar börjar sommarens tävlingar! Jag längtar så att jag håller på att bli tokig. Så roligt det ska bli. Jag jag ska hoppa så j'vla långt!!! För Finnkampen 2009 kommer det bli! Varför inte sätta 12 m i första tävlingen så är det gjort? Så kan jag fokusera längre sedan. Såhär tävlar jag i helgen:

Lördag 30/5: Längd, 15.40

Söndag 31/5: Tresteg, 15.00


Föresten så var det jag som såg Victor idag i skolan, och inte tvärt om. Sakna<3

Tengo que practisar en español

Vilken underbar dag!
Började med sovmorgon till 10. Jag vaknade 8 helt utvilad så jag gick upp och kollade på olika mobiler. Nu vet jag vilken jag ska köpa. Det blir en Sony Ericson W715. Ååå, den är perfekt!
Kl. 9.45 cyklade jag till min gamla skola, Herrestorp, och mötte Swärd och Jasmine där. Där delade vi ut lite enkäter och jag träffade några av mina gamla lärare. Väldigt trevligt!
Sen cyklade vi till skolan vid 11, och lyckades hålla oss undan alla vattenpistoler och vattenballonger. Efter lunch hade vi svenska, och sedan tennis på idrotten. Muy divertida på det!

Despues, voy a entrenar y estudiar. Hasta luego!

Skola eller slagfält?

Hjälp! Skolan har förvandlats till ett blodigt slagfält. Det är 3:orna mot resten, men det är bara 3:orna som har vapen. De går runt med vattenpistoler hela högen och de finns överallt. Utanför ingångarna, vid cykelställen, mellan byggnaderna. De gömmer sig  och väntar på det rätta tillfället att kästa sig över en oskyldig stackars 1:a. Så nu gäller det att ha dubbla ombyte med sig, om man inte vill gå runt helt dygn sur hela dagnen. Vit t-shirt är inte att rekommendera.

Det började redan idag på träningen. De tre "hulliganerna" Marcel, Sara och Kajsa kom och gjorde vår träning bättre, eller sämre, man får se det hur man vill. Blöta blev vi i alla fall. Imorgon kan jag inte skydda mig på IP för då måste jag pallra mig till skolan. Jag ska försöka komma på en plan, för gör jag inte det är jag chanslös. Det finns många som vill spruta vatten på lilla mig.

Är tacksam för alla idéer!

Varför har dygnet bara 24 timmar?


Såhär glad blir man när man är formtoppad!
(Silver på Skol-SM)

Hej!
Vill bara berätta att träningen gick sjukt jävla jättebra idag! Trestegeshoppen var riktigt långa. Det sista var säkert nära 12 m, och det är ju långt. Ja, jag längtar så mycket till tävlingen till helgen att jag inte vet var jag ska bli av. Äntligen känner man sig lite lätt i kroppen. För det finns knappt något bättre än när man är formtoppad!

Nu har jag typ en million saker att göra. Jag måste:

  • Ringa Antonio
  • Fixa kvällsposten
  • Skriva till Erikas "boken om mig"
  • Duscha
  • Göra spanska
  • Städa på skrivbordet

Jag kommer antagligen inte göra hälften men nu har jag i alla fall en lista att gå efter!

Föresten, MITT SIM-KORT KOM IDAG SÅ NU KAN NI SNART FÅ TAG PÅ MIG IGEN!


Bilder från helgens evenemang

Kvällen, lördagen den 23 maj kan beskrivas med: Mysig och skrattig!

Först kom tjejerna till mig och fika lite. Sen stack vi iväg till Rasse som hade fest. Det var sjukt roligt!
Vid halv 2 tog jag och Victor bussen till Ljunghusen och hem till honom, så jag sov där. Mysigt värre! Tyvärr blev inte sovmorgonen så lång eftersom vi vaknade först 06.00 och sen 07.30. Här kommer lite bilder:








Och bilder från pickniken:








Vem fan vill sova?

Hejhej!
Allt bra med er? Jag är i alla fall helt trött i både kroppen och knoppen.
Jag sover för lite. Så är det bara. Men vem fan vill sova när man kan göra annat? Okej, jag ska bättra mig, med start från måndag, för jag har annat planerat nu, och det går ju INTE att avboka.

Jag har föresten fått ett nytt jobb (jag har väl inte berättat det tidigare?). Jag ska klippa gräset och sånt hos en av mina kvällspostenkunder och deras ganne. Första jobbdagen var idag, och efter en timmes arbete hade jag tjänat ihop 150 kr. Inte illa, eller hur? Men jag behöver verkligen pengarna för jag kommer har väldigt mycket utgifter de följande veckorna. Inte nog med att jag måste ersätta alla saker som blev stulna. Det är även studenter, morsdag osv...

Skrattanfall de luxe!

Detta var lätt roligast igår. Som vi skrattade!
Haha. Man kan skratta hela dagen ju.


22 maj 2009



God morgon solstrålar.
(Vi människor får ju lysa eftersom inte solen gör det)

Morgonen har varit jättebra hittills. Bra hårdag också föresten! Kvällsposten gick bra, fastän jag fick för lite tidningar. Hur svårt kan det vara att skicka rätt antal?
Snart ska jag sticka iväg och träna lite. Jag hoppas verkligen att vi ska träna teknik. Behöver det eftersom tävlingarna börjar NÄSTA HELG! Första tävlingen blir i Lyngby i Danmark.

Klockan15.00 kommer hela tjocka släkten (den är inte så tjock) och ger mig presenter. Me gusta mucho!

Victor var här igår, och det var minsann på tiden att vi träffades. 2 veckor är 2 veckor för mycket. Det var väldigt mysigt i alla fall. :)


Överraskningsfest!

Efter katastofen med stölden igår ville jag bara ta på pyjamas och gå och lägga mig efter jag hade duschat. Observera att klockan bara var 17.00. Jag blev på ännu sämre humör när min syrra sa att träningen var inställd. Som tur var, tog jag på mig kjol och leggins istället för pyjamas, för 10 min efter duschen ringde det på dörren. Där stod fem helt underbara tjejer och sjöng "Vi grattulerar". Malin hade naturligtvis med filmkameran.Det visade sig att de skulle kidnappa mig och Kicki, eftersom vi har fyllt år.

Jag fick snabbt sminka mig och göra mig i ordning. De sa att jag inte behövde ha med mig något, men egentligen, vad skulle jag ta med mig? Allt var ju stulet.
Kicki och jag fick ta på oss var sin partyhatt, och sen begav vi oss till Santa Lucia för att äta. Det var supertrevligt. Kicki och jag fick presenter. Jag fick en stålgrej som är jätteskön att ha i huvudet och ett par "happy-birthday-galsögon". Kicki fick också sådana glasögon.

Efter det gick vi en runda i Vellinge, och helt plötsligt fick jag och Kicki var sin ögonbindel på oss. Vi hade ingen aning om var de tog oss, men helt plötsligt hörde vi en hel församling sjunga "Vi grattulerar". Vi tog av ögonbindlarna och ser alla våra vänner stå och sjunga vid ett partytält. Ååå, det var så himla roligt!

Sen festade vi hela kvällen, och jag hade hur roligt som helst!
Tack så jättemycket Frida, Hanna, Malin och Erika för att ni gjorde min pissdag till något roligt jag alltid kommer att minnas! Och naturligtvis tack till alla er som kom!

"Jag kan ladda upp alla bilder utom den jag vill. Vad har jag gjort min dator? Har den rätt att hämnas?"

Bye bye W850i

En sak är ganska hemskt, eller roligt. Beror på hur man ser det. Nu när jag inte har någon mobil, så märker man hur beroende jag var av den. Jag känner mig helt hjälplös, när folk inte kan få tag i mig. Det enda sättet är via msn eller att ringa hem. Men då måste jag ju vara hemma!

Nä, jag får nog börja titta efter en ny mobil. Ååå, jag som gillade min gamla så mycket!

Rest in peace W850i.. eller något?

Stöld!

Jag säger bara: Vilken dag! Den har verkligen inte varit vad jag förväntade mig.
Den började som vanligt med skola. Vi fick reda på våra resultat på nationella proven i Matte A och Matte B. Jag fick MVG på båda! Jihoo! Dagen såg ljus ut.
På lunchen stack jag, Jasmine och Louise till grillen i byn och åt thaimat i solen. Så himla mysigt. Observera att jag hade med plånboken till skolan (det brukar jag aldrig ha).

Som sista lektion hade vi idrott. Alla i klassen lade som vanligt sina saker (väskor, jackor osv.) i gympasalen på Vanningen, medan vi hade idrott utomhus. Det befann sig därför ingen i salen. När idrotten var slut, gick vi för att ta våra saker, men Jasmines och mina väskor var inte där. Första tanken var att någon skojade med oss. Vi ringde Theresa för hon var i så fall den som skulle gjort något sånt. Men hon hade ingen aning.
Vi letade överallt, och hittade tillslut min jacka i en annan del av gympasalen. Som tur var låg mina nycklar där. Vi letade även utanför Vanningen och hittade Jasmines jacka slängd på gatan. Där fanns hennes plånbok och nycklar. Men var var våra väskor? Vi hade var sin skolväska och var sin gympaväska. Vi letade ändå bort till busshållspllatsen utan att hitta någonting.

Paniken började sprida sig och jag kom att tänka på allt jag hade i mina väskor. Mobil, plånbok (med ID-kort och betalkort), smycken, hörlurar, nya kläder osv. Jag cyklade hem gråtandes och brättade vad som hade hänt för mina föräldrar. Pappa spärrade korten och mobilen direkt och jag och mamma åkte tillbaka för att leta. Utan resultat.

Nu är allt polisanmält, och jag hoppas verkligen att de får tag i sakerna. För just nu känns det som att jag inte hade någonting. Väskan, mobilen, plånboken, pennskrinet, kalendern, skorna jag köpte förra veckan, de en månad gamla jeansen och värst av allt, mitt guldhalsband som jag fick när jag föddes. Jag börjar till och med gråta nu när jag tänker på det. Hur kan man göra såhär? Visst, ta mobilen och plånboken, men allt det andra kunde väl fått ligga kvar. Det betyder inget för er, men så mycket för mig.

Det värsta är att jag och Jasmine tror att det är någon vi känner som har gjort det. Vi har ingen misstänkt eller så, men våra väskor låg mitt bland alla andras. De låg inte ens närmst utgången. Hur kan man då pricka in att ta våra fyra väskor om man inte vet att det är våra?

Ååå, jag bara önskar att ni som tagit sakerna förstår vad ni har gjort, och lämnar tillbaka det. Jag menar, ni vet ju vem jag är, ni har ju mitt ID-kort. Jag hade blivit överlycklig om mina väskor stod utanför dörren imorgon.

Jag har trots allt inte förlorat allt. Jag har mina bästa vänner som betyder så otroligt mycket för mig, och jag börjar gråta varje gång jag tänker på att ni, Frida och Hanna, ska vara borta ett helt år. Idag överraskade Erika, Malin, Hanna och Frida mig och Kicki (vi har ju fyllt år) och det blev helt fantastiskt. Men jag berättar mer imorgon.

Nu ska jag gå och lägga mig i sorg.

"Five chicks"

Jag säger bara: SÅ JÄKLA BRA VI ÄR!
Spelade med bandet idag och det lät som aldrig förr. Så bra vi var! Det kommer bli så kul att spela
för lite publik också. Nu måste vi bara komma på ett namn. Bara för att ni ska fatta vem jag pratar om kallar jag oss "five chicks" till vi kommer på något.

Båda träningspassen gick jättebra, även om det sista blev lite stessigt. Direkt efter träning duschade jag och Erika på 5 min för att sedan cykla till Sunds och lyssna på estetarnas rockkonsert! Det var sjukt bra. Vilket drag alltså!

Nu ska jag snart lägga mig så att jag är utvilad till sista dagen i skolan denna veckan. För sen är vi lediga!

God natt<3

Presenterna

 

Jihoo! Glassbilderna har äntligen skickats, så nu kan jag visa hur stora glassar vi åt i fredags. Hihi.

Jag måste ju berätta vad jag har fått idag:
- Inlines (bästabästabästa)
- Tröja från Gina
- Leggins
- Smycke
- Hudlotion
- Ljus
- Ansiktsmask
- Blomma
- Choklad
- Överraskning den 16 juni av Erika (Jag är så himla nyfiken!)
- EN MASSA GRATTIS :)

Det kommer förhoppningsvis fler presenter på fredag :)

GRATTIS TILL MIG!

STORT GRATTIS TILL MIG!

För idag fyller jag 17. För att vara helt exakt så blir jag inte 17 förrän kl. 17.19. Men vem bryr sig om sånt. Nu är det faktiskt bara ETT år till jag är 18, myndig, fri...

Här kommer lite bilder från det senaste året:






















Det var otroligt roligt att vara 16 men jag har en svag aning om att livet kommer bli ännu roligare som 17-åring!

När planerna ändras

Den 17 maj (Norges nationaldag för er som inte vet) blev inte alls som jag förväntat. Planerna var:
- Sälja kvällsposten
- Träna
- Göra något kul med någon kul
- Träffa Victor

Det är ju bra att jag lyckades med 1/4 punkter. Som alltid gick jag upp 8.00 och sålde kvällsposten. Sen åkte jag två timmar i bilen. Fram och tillbaka till Ystad, för att hämta min brossa som hade varit på läger. Efter det tog jag det lugnt fram till 15.00 då jag hämtade Erikas pappas inlines för att åka till Ängdala och kolla på brossans match. Tyvärr förlorade de, men min brossa var ändå bäst!
På vägen hem fick jag reda på att Victor mår skitkass så vi kan inte träffas ikväll :(.

Tur att man är bra på att följa planeringen. Haha

(Erika är sjukt seg med att skicka glassbilderna, men de kommer så fort hon får tummarna loss)

Favoriten höll hela vägen!

(Här skulle funnits en bild på Alexander Rybak, men eftersom min dator alltid jävlas med mig,
 kan man inte ladda upp bilder just nu!)


Norge tog hem hela Eurovision Song Contest med låten Fairytale. Alexander Rybak är en värdig vinnare! Norge slog poängrekord. Över 380 poäng skrapade Alexander ihop. Det förra rekordet låg på 260 poäng.
Det var inget snacka om saken om vem so skulle vinna. Norge fick poäng av samtliga länder, och 16s 12-poängare.
Island kom 2:a och Azerbaijan kom 3:a. De hade också väldigt bra låtar så de finns snart i min mobil (så fort Erika har laddat ner dem). Sverige fick vara med om ännu ett fiasko, vi börjar bli vana nu, och Malena sluade på 22:a plats.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tänk att idag är jag 16 år och 364 dagar, och imorgon blir jag 17.
Det känns verkligen inte så, men det kommer bli jätterolig ändå.

Strandfest - bilder

Vi kör gårdagen i bilder!


Hanna skadade foten...


...på stocken de sitter på


Jihoo! Jag fick också vara med på bild.
Från vänster: Frida, Kicki, Hanna, Louise (jag)


Närbild!


Sötisar


Kicki hittade ju bästa platsen


Andreas och (shit, jag har glömt namnet) fick uppdraget att göra upp eld


Mysigt. Brasan var faktiskt större innan. :)

Naprapat-besök

Hej svejs!
Alla älskar fredagar, och idag är det ju det så dagen kan ju bara inte bli misslyckad.
Som alla andra fredagar gick jag till skolan och gjorde nytta. Hade nationella i spanska del "escribir" och jag tror det gick riktigt bra! Det var i alla fall inte så svårt.

Efter skolan åkte jag och Erika in till Kockums fritid och till Jimmy, naprapaten. Det visade sig att jag är stark i benen och magen men för svag där i mellan. Så det får jag jobba på. Sen bjöd jag Erika på världens största glass. Ni kan inte ana hur stor den var. Det värsta var att Erika hade ätit upp hela sin när jag inte ens kommit halvvägs.

Ikväll blir det strandfest!

Harry Potter-mantel?

Buenos tardes!

Jag går direkt på sak.
Två alternativ. Antingen är Victor osynlig, eller så är det något fel på mina ögon. Eftersom jag har 1,0 på både vänster och höger öga kan vi dra slutsatsten att Victor har någon mystisk Harry Potter-mantel över sig. (Jag trodde bara såna fanns i filmer). För han ser mig hela tiden, men jag har bara sett honom EN gång i skolan. Nä, jag ska skärpa mig från och med imorgon.

Annars har dagen varit bra. Två träningspass har jag hunnit med, varav det ena gick skit och det andra blev riktigt lyckat. Imorgon ska jag till någon skum naprapat för att min tränare vill kolla om mina muskler är avaktiverade. Ja, jag vet, det låter sjukt skumt, men nu ska benen kollas i alla fall. Tur att Erika följer med mig. Vad skulle jag gjort utan henne? Som tack har jag lovat att bjuda henne på glass efteråt.

Nu är det nog dags för en dusch. Ciao!

Tillbaks till ruta 1 - Max/Patrik Isaksson

Min underbara vän Johanna hade lagt upp ett klipp på sin blogg där hennes kompis, Max, sjunger och spelar Patrik Isakssons låt: Tillbaks till ruta 1. Det lät så underbart bra! Frågan är om han inte är bättre än orginalet. Vad tycker ni?


Max:


Patrik Isaksson:

Framsteg eller bakslag?

Nationella i Matte B idag. I 4 timmar fick vi sitta men jag gick efter 2,5. Jag trodde faktiskt att det skulle vara svårare, så det kändes väldigt bra. Nationella i Matte A imorgon borde inte bli några problem.

Spelade med bandet idag. Jag vet inte om vi gick ett steg framåt eller bakåt? Kanske båda två. Men vi kämpar på för det ska minsann bli bra på framträdandet! Efter det tränade jag. Joggingen dit och hem är inte så jobbig längre. Det måste betyda att min kondition har förbättras. YES! Tyvärr var jag fruktansvärt irriterad hela träningen, något som Erika kan intyga. Förlåt Erika, men jag kände bara att alla runt omkring mig (inte bokstavligt) var väldigt jobbiga. Men sånt går väl över.

Föresten, är det någon som tittar på kvalet av Eurovision Song Contest? Jag har bara sett den senare halvan (desperate housewives går före), men av de jag har sett har där varit ett par bra låtar i alla fall. Malta var ganska bra.

Ja, dagen har varit blandad, så det har nog varken blivit framsteg eller bakslag, eller båda två.

Brossan tog hem segern!



MIN BROR VANN KALVINKNATET I TRELLEBORG!

ÄR HAN BÄST ELLER ÄR HAN BÄST?

GRATTIS!

Årets första dopp!

Hej alla solstrålar.
Det har hänt så mycket nu att jag inte vet var jag ska börja. Men igår var ändå den bästa och mysigaste dagen på länge. Den började med kvällsposten, som vanligt, och sen hårdträning med pappa. Vi körde en massa 300 och 400-meterslopp. Eftermiddagen spenderades med Daniel, Alex och Amanda.

Lite över 19 tog jag bussen till Ljunghusen där Victor mötte mig. Sen cyklade vi direkt till stranden för ÅRETS FÖRSTA DOPP i havet. Det var svinigt kallt, men skönt i duscharna efteråt. Galen som man är hoppade jag i en gång till. Efter doppet tog vi det lugnt hemma hos honom innan jag tog bussen hem lite över 22. En galet bra dag!


Detta är faktiskt årets ANDRA dopp.


Victor <3


32 dagar


När kommer första doppet?

Visste ni att det bara är 32 dagar till den 11 juni. Då undrar ni såklart, "Vad händer den 11 juni?"

SOMMARLOV!!!

Tills dess kommer det hända en massa saker som tex.
studenter, första tävlingen, fördelsedagar (blir 17 år den 18 maj), och mycket mer.


Overkligt

Tjingeling!
Strålande väder, fantastiska vänner, roliga träningspass, spelningar med bandet och underbar förälskelse. Man kan inte säga annat än att mitt liv leker just nu, och jag njuter av varenda sekund. Tänk om det alltid hade kunnat vara såhär. Det känns nästan lite overkligt. Därför får det bli en lite overkligare bild också!

I believe - Yolanda Adams

Ny favoritlåt på gång! Denna är bara såå härlig. Den får mig att tänka på alla jag älskar.

Hade lätt velat lära mig dansen till denna låten också!



Har datorer liv?

Min dator är föresten helknäpp. Jag och Victor installerade något program på den och då slutade allt fungera, word, msn, internet i viss mån osv. Men nu kommer allt succesivt tillbaka. Nu kan jag till och med gå in på msn. Helt otroligt. Min dator lever sitt eget liv. 
Jag förstår mig inte på datorer.

Kär i kärleken

Jag hade nationella idag igen. Denna gången i engelska och jag tror det gick ganska bra faktiskt. Men jag kommer ha nationella nästan varje dag nu i två veckor så, jag lovar, jag ska inte skriva om det varje dag!

Något jag alltid kan skriva om däremot är KÄRLEK. Att vara kär är ju det bästa som finns. Det är en helt obegripligt härlig känsla. Jag skulle kunna dö för kärleken. Hihi, jag gjorde en liten lista på bra och dåliga saker med att vara kär:



Bra saker med att vara kär:
- Man blir lycklig
- Övriga problem känns mycket mindre
- Man får energi
- Nästan inget kan få en på dåligt humör
- Alla tråkiga saker går mycket fortare

Dåliga saker med att vara kär:
- Man tappar koncentrationen (men vem bryr sig)
- Mindre fritid (men vem bryr sig)
- Tankarna svävar (men vem bryr sig)


Vänta på honom som säger "Det är hon..."

Hittade ett inlägg som verkligen berörde mig på något sätt. Värt att läsa!
Tryck här! 

Idétorka


Söt som en jordgubbe

Hemma från skolan och nu sitter jag här och försöker komma på något att bra att skriva om en av mina bästa vänner Erika. Inte för att det är svårt att komma på bra saker om henne. Jag har bara lite idétorka om hur jag ska lägga upp det. Det är till ett projekt hon har i skolan. Medan jag kommer på det kan jag skriva om hur min dag har varit.

Morgonen började med ösregn och därför körde min mamma mig till skolan. Eftersom hon böjar jobba tidigare än mig var jag i skolan en halvtimme för tidigt, men bättre det än att bli dygn sur. På första lektionen som var spanska, hade vi Nationella provet, läsförståelse. Det var skitsvårt, menjag hoppas att turen är med mig lite i alla fall. Efter det hade vi dubbel matte och sedan idrott där vi spelade innebandy.

Nä, tillbaka till skrivandet.
Ciao, oj, jag menar adios!


Supertisdag!

Gud vad jag känner mig duktig. Jag har redan hunnit träna, sjunga lite och gjort två läxor. Spanskan är helt klar och religionsprovet bådar gott resultat. Jihoo!!! Snart ska jag iväg och spela med bandet, och efter det blir det Bodyattack på Formtoppen. Kan denna dagen sluta bättre? Ja, faktiskt, för ikväll är det både Ugly Betty och Desperate Housewives. Det är väl ingen som har missat det?
Ja, detta blev en supertisdag!


Det är väl ingen som missar denna pinglan ikväll kl 20.00 på Kanal 5?

Årets lugnaste dag

Underbar dag idag.
Sov till 12. Tittade sedan på reprisen av Robinson och där efter ringde Erika. Vi snacka i en timme och gjorde en massa test på datorn, bla om Anorexia och shopaholic. Vi har inget av det. Hihi :)
Sen gick jag ut en stund, och därefter tränade jag. Det var superkul träning. Först teknik (älska) och sen lite konditionsträning. Nu ska jag äta.

Jag saknar Victor <3

Sömnrekord!

God morgon, eller god middag?

Jag har slagit rekord i sömn idag. 14 timmar!!! sov jag i natt. Från 22.00-12.00.
Efter det såg jag reprisen av Robinson. Christian var ju sjukt pinsam!

Jag tränar för att överleva


USM 7 mars 2009

Somliga är beroende av socker, andra av cigaretter. Jag är beroende av träning. Det är min drog. Det som gör att jag orkar med allt annat. Alla som känner mig ganska väl vet att jag är en träningsnarkoman, men det är ju träningen som gör att jag överlever. Ta bort sockret från godisälskaren eller tobaken från kedjerökaren och se hur det går. Träning gör mig glad och pigg, och jag kör många bra pass när jag är riktigt arg för då får jag motivationen att kämpa. Då ser jag att målet är nära.

Jag tränar för att jag tycker att det är fruktansvärt roligt. Jag tränar för att jag har ett mål. Jag tränar för att min kropp ska må bra. Jag tränar för att orka med skolan. Jag tränar för att få ut ilska.
Jag tränar för att överleva.



Jag var precis ute och körde intervaller, borsovhopp m.m. och det kändes underbart


Come with me - Special D

Denna är tillägnad Linus Tjörnevik för en fantastisk rolig kväll igår.
Jag ska lära mig texten nu så att vi kan köra den på spanskan på onsdag.


2 maj 2009


Bild på mina söta syskon i sommras. Längtar till Summer of 09


Den 2 maj (igår) var långhelgens bästa dag, helt klart!
Den började med kvällspostenförsäljning som gick jättebra. Sen vidare till träningen. Vår tränare kom inte, men det hindrade inte mig och Erika från att hoppa längd/tresteg och springa några lopp. Allt kändes sjukt bra!
När jag kom hem ringde Malin, så vi gick ut och gick och köpte glass. Mums!

Efter det åt jag, syrran och Melinda en sådär god middag. Potatisen blev inte riktigt lyckad, men jajja, sånt händer. Begav mig sedan till Frida för lite mys och sång med tjejerna. Sången fortsatte när vi cyklade till bussen. Det var väldigt roligt.
Vi tog bussen till Max i Höllviken och partajade där lite, innan Victor <3 kom och hämtade mig. Då körde vi hem till mig och hade mysigt.


 


Världens märkligaste lagar

I think I've fallen in love.

God morgon!
Jag sitter här och dör av skratt. I en tidning har de skrivit upp världens märkligaste lagar. Läs själva:

"Om du av någon anledning skulle få för dig att kasta ut en förare ur en bil i Finland, måste du först försäkra dig om att personen faktiskt mår dåligt, annars ligger du risigt till."

"I Toronto är det strängt förbjudet att dra en död häst längs med huvudgatan, Yonge Street, på söndagar." (Men annars är det tillåtet eller?)

"I Libanon får män ha sex med djur, men det måste vara av kvinnligt kön. Att ha sex med djur av manligt kön straffas med döden."

Vadå sjuka lagar?

Horoskop 30/4-13/5

Läste mitt horoskop för 30/4-13/5

OXEN
21/4-20/5

Allmänt: Du ligger bra till i skolan och andra lyssnar på dina åsikter. Har du en idé eller något viktigt att säga, är det rätt tidpunkt att tycka till nu. Du fritid tycks också bli givande. Du har massor av energi och vad du än gör så har du aldrig tråkigt. Du verkar ha känsla för goda affärer ch har chans att tjäna en extra slant.

Kärlek: Mycket tyder på att det blir en härlig period med massor av romantik och vårkänslor. Du som är upptagen tycker att din älskling är det bästa som har hänt dig. Du som är fri är värd en bra partner och det är inte otänkbart att du ramlar över ett riktigt kap.

Din styrka just nu: Stjärnornas position ger dig energi och livsglädje. Du känner dig mer optimistik än du har gjort på länge. Din positiva attityd i kombination med din framåtanda och begåvning gör dig oslagbar i de flesta sammanhang. Du är också envis och just nu kan din vilja flytta berg. Så passa på att utnyttja detta och ta för dig av tillvaron.

Turdag: 1/5

Det verkar som att jag har en superbra period framför mig :)


Valborg 2009

God morgon alla Valborgfirare!

Valborg blev, precis som väntat, riktigt lyckad. Trots att det var väldigt kallt på stranden vämdes man av alla glada människor och den fantastiskt snygga brasan vi lyckades gör upp. Jag kom hem någon gång vid 2 tror jag och stupade rätt i säng. Jag har tyvärr inga bilder att visa än, men jag ska snart få dem av Frida.

Idag har jag och Erika redan hunnit sälja kvällsposten och jogga. Får väl se vad vi gör härnäst. Jag röstar på att bättra på brännan. Ikväll ska jag träffa Victor. :)

Ha det bra solstålar <3

RSS 2.0