Världens tråkigaste dag

Jag är trött, jag är hungrig, men jag är KLAR!

Klar med alla prov och alla inlämningar. Nu är det bara det roligaste kvar. Imorgon börjar spexet men jag vet faktiskt inte vi ska klä ut oss till i min klass. Det är minst sagt förvirrat för tillfället.
Det är dessutom ganska tillåtet att spruta vatten på alla 1:or och 2:or denna veckan. Jag har laddat upp med vattenflaskor och imorgon ska jag köpa vattenballonger. Hihi.

Jag är fortfarande trött och hungrig, men det känns lite bättre.

Tjejkväll

Idag blir det tjejkväll hemma hos mig med 6 underbara vänner. Vi ska äta god mat (som jag faktiskt har lagat), spela spel och snacka om allt mellan himmel och jord. Mycket skratt blir det nog också.

Hoppas att ni får en lika rolig start på helgen!

Spexigt

Jag kom faktiskt iväg på 15-dagars igår, även om det var lite struligt ett tag. Det var filmtema och jag kom utklädd till Sarah Jessica Parker (eller Carrie Bradshaw i Sex and the city). Kul var det i alla fall.

Nu sitter jag här och spexar i Philips glasögon. Det är inga riktiga glasögon, bara ett par som Philip köpte/hittade när han skulle klä ut sig. Festligt i alla fall.


Vad säger ni? Passar jag i glasögon?
Nej, skulle inte tro det.

Vuxenpoäng

Idag firar Sundsgymnasiet 15-dagars på Strandbaden men jag ska inte dit. Jag hade egentligen velat, men varken kompisarna eller pojkvännen ville dit så jag stannar hemma. Jag ska nog fixa ihop en myskväll med mig själv istället och titta på gårdagens avsnitt av House och Desperate housewives.

OBS! Vuxenpoäng till mig som veckohandlade på Ica innan. Jag kände mig verkligen vuxen när jag gick runt där med vagnen och fyllde den med varorna som jag hade skrivit upp på lappen.

16 is the number

Det är 16 dagar kvar. Förstår ni?! 16 DAGAR!!!
Den är så ofantligt nära nu. Friheten. Ingen kommer att vara lyckligare än jag den 9 juni.

-------------------------------

Jag hade mitt sista gymnasieprov igår, och ironiskt nog var det också det lättaste. 20 min och sen var jag klar. Det var skönt att avsluta bra. Nu har jag bara ett filosofiarbete kvar sen är det bara det roliga kvar.

16 dagar...

Tävlingsdebut

Jag hade min tävlingsdebut igår för sommaren. Det var seriematch i Halmstad och resultatet var väl helt okej med tänkte på förutsättningarna. Jag knep en 2:a-plats i alla fall och tog 6 poäng till laget.

Nu ligger vi 3:a i halvtid, 10 poäng bakom ledarna, men det är inte över än. Vi tar dem den 12 juni!

Min födelsedag

3 saker som alltid händer när jag fyller år:

Familjen kommer in och sjunger på morgonen.

När jag får mormors present får jag (och alla andra barnbarn när de fyller år) alltid ett 200g marabou choklad. En tradition som aldrig kommer att läggas ner!

Plingar mobilen hela dagen med sms-gratulationer och man känner sig populärare än president Obama för en stund.

2 saker som aldrig händer när jag fyller år förutom igår:

Pojkvännen är med i en konsert och sjunger så att man får tårar i ögonen. Lyckotårar förståss.

Jag äter inte middag med familjen. (Åt med Philips familj istället och det var jättetrevlig det med.


Det blev en toppenfödelsedag. Det är alltid lika kul!


Jag fick parfymen Escada - absolutely me. Den luktar ljuvligt.



19 jordsnurr

IDAG FYLLER JAG 19 ÅR!!!

Jag har fått jättemånga gratulationer, både "facetoface", via sms och på facebook. Den sötaste gratulationen var från min barndomsvän Sofie. Hon smsade hela "vi gratulerar"-sången och bifogade en supersöt bild på oss två när vi var små.


Jag älskar denna bilden!
Det är jag till vänster och Sofie till höger. Visst är vi söta!?


Bild bakifrån

Det var någon som önskade att få se en bild från balen på mitt hår bakifrån. Självklart kan jag visa det.



Jag har tyvärr ingen bättre bild på håret än denna. Det var min syster som gjorde uppsättningen. Talangfull eller vad?

För övrigt så älskar jag denna bilden.

Bilder från balen

Anledningen till att jag åkte hem 5 dagar tidigare från Nerja än mina träningskompisar berodde på att jag inte ville missa balen. Det är ju trots allt en av årets höjdpunkter och bara att ha på sig klänningen gjorde att det kändes som att det verkligen var värt det. Det var en jätterolig kväll. Här är några bilder:







Hela gänget som åkte limousin tillsammans dit.

6 saker man kan göra när man ska spendera 9 timmar på en flyplats

1. Äta
Självklart måste man äta. 9 timmar utan mat mår ingen bra utav. Se till att få betalt av flygbolaget om flyger blir försenat för maten på flygplatser är riktigt dyr. Jag fick 30 euro.

2. Dricka
Äter man så dricker man oftast också.

3. Gå på toaletten
När man har ätit och druckit rekommenderas ett toalettbesök. Eller flera. Det skadar ju inte, men det dödar lite tid!

4. Spilla
Självklart lyckades jag spilla ut min dricka över mig, min tidning och min mobil. Jag ägnade i alla fall 15 min åt att torka upp efter mig. = 15 min mindre tid att vänta.
(En liten notis här är att när jag spillde och satt där helt hjälplös med mobilen i ena handen och tidningen i andra så satt ett ungt par precis framför mig och bara tittade på mig utan att ens ge mig ett par servetter. Dåligt tycker jag!)

5. Gå igenom security
Det roligaste på en flygplats är att gå igenom security. Man får sig alltid ett gott skratt när icke resvana personer ska gå igenom kontrollen.

6. Spela mobilspel och lyssna på musik
Thank God för mobilen!!! Utan den hade jag nog dött av tristess.

Flygresan

Hej!
Det var ett tag sedan jag skrev, men nu är jag hemma igen så nu blir det lite fler uppdateringar. Träningslägert var superroligt! Tyvärr kommer det inga bilder förrän nästa vecka för att det är Louise A som har bilderna och hon kommer inte hem förrän på tisdag.
Jag kom faktiskt hem i torsdags. Eller igår kl. 01.30 för att vara exakt. Flygresan blev ju inte riktigt som planerat.

Flyget skulle gå kl. 11 så jag gick upp kl. 05.45, var på flygplatsen kl. 8 och gick på planet kl. 11.15 (det var lite försenat). När jag sitter där i planet längst bak med en hel rad för mig själv reser sig helt plötsligt alla upp. I högtalarna hör jag hur kaptenen säger att alla måste lämna planet för att något har gått i sönder. (I flighten före hade planet kört på en fågel som hade förstört något).

Den nya tiden för flyget blev klockan 14 men efter en halvtimme fick jag ett nytt besked. Flyget skulle inte gå förrän kl. 20.30. Härligt! Jag hade redan varit på flygplatsen i 4 timmar och nu skulle jag alltså spendera ytterliggare 8,5 timmar där.

Man kan ha roligare.

Fran ett internetcafè

Vi har hittat ett internetcafè har i Nerja sa jag maste ju skriva en rad.

Allt ar superbra, sa bra som det kan bli har utan pojkvan och familj. Solen skiner. 28 grader och sol ar inte helt fel. Traningen har gatt jattebra och ganget ar superharligt. Jag har tyvarr bara en dag kvar har nu. Pa torsdag aker jag hem. Balen vantar pa fredag. Spannande!!!

Nu ska vi snart ga sa jag maste sluta har sa att jag hinner skriva en rad pa facebook. Eller sa stuntar jag i det. Vi far se.

Hoppas att ni har det bra i alla fall!

Puss och kram.

En världsnyhet

Ni kommer aldrig tro mig när jag skriver detta men jag sitter på flyget nu och det är gratis wi-fi på planet. Norwegian som vi åker med är de första i världen att erbjuda det. Jag är helt exalterad. Detta gjorde verkligen min dag! Sjukt coolt! Perfekt när man ska åka långt. Nu har jag något att roa med mig i flera timmar.

Hejdå

Hej allihopa!
Imorgon sticker jag på träningsläger till varma och soliga Spanien.
Vi hörs om en vecka!

(Philip, jag saknar dig redan)

Ciao!

Spotify begränsar

Jag dog lite när jag fick veta att Spotify har begränsat deras gratisversion till max spelningar/låt. För att kunna lyssna obegränsat måste man betala 49 kr i månaden.

Nu måste man ju verkligen tänka efter när man ska spela låtarna, så att man inte slösar. I-landproblem? Ja!


Hur ska jag klara mig utan spotify?

Projektarbetet, check!

Finalen på hela projektarbetet ägde rum idag. 11.25 skulle Philips och min redovisning för ca. 40 personer börja. Efter lite tekniskt strul och hjälp av två supersnälla killar från natur kunde vi komma igång vid 11.35. Redovisningen gick jättebra! Det verkade som att publiken tyckte att det var väldigt intressant och många var imponerade över vår bok. Själv är jag helnöjd, det blev precis som jag hade tänkt mig.

För er som inte har sett den så kommer här två bilder.




Valborg

Det var valborg igår, och den kan liknas vid en bergochdalbana. Men andra ord, den hade både toppar och dalar. Dagen fniss gick i alla fall till killen som stod framför mig när jag skulle ta bussen hem. Man brukar ju säga "Halv till Vellinge" eller "ett barn till Vellinge" om man vill ha en barnbiljett. Killen framför mig slog ihop det och sa "ett halvt barn till Vellinge".

Det var jättekul då, okej! :D

RSS 2.0