Överraskningar!

God morgon.
Gårdagen blev hur lyckad som helst. Vi (13 glada personer) överraskade Malin och sjöng hemma hos henne. Sen tog vi bussen in till Big bowl och spelade. Jag måste säga att jag lyckades väldigt bra. 117 och 129 poäng och det innebar de två bästa resultaten av alla. Stolt.
Malin fick naturligtvis en massa presenter. Jag, Frida och Hanna gav henne ett ljus, en spegel formad som ett hjärta och en massa tuggummi.

Efter bowlingen skildes tjejerna från killarna och nästa överraskning väntade. Vi hade bokat bord på Jensens, och där satt vi hela kvällen och åt, pratade och skrattade. Jag träffade även min nästkusin där eftersom hon jobbade. Väldigt kul!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag är den äntligen dags för tävling igen. Pallas-spelen i Malmö 17.30. Då hoppar jag tresteg. Jag är sjukt laddad. Det kommer gå bra idag. Synd att Erika är sjuk och missar den. Men tills dess ska jag fixa lite här hemma. Måste även plugga lite. Vi hörs!

Mitt 100:de blogginlägg

Tjingeling!
Har precis kommit hem från andra träningspasset idag. Det kändes väl bra. Men jag hade tankarna på annat håll för Jesper snubblade rakt in i en vägg när han sprang, och kunde inte andas i 2 min. Inte så kul precis.
Dessutom är Jasmine värsta koncentrationsförstöraren men hon är bra ändå, för hon är så sjukt rolig. Jag ser fram emot 2,5 år till med henne.

Förövringt är min dator fixad så nu stängs inte internet av och på hela tiden. Speciellt glada blir väl ni som jag har på msn, eftersom jag har ploppat upp varje gång internet satts på. Vilket innebar var 5:e min. Men nu är det slut på det.

Imorgon är det fredag och detta är mitt 100:de inlägg! :D


Mina töser den 29 januari

Så, då har ännu en skoldag gått. Men som ni kanske vet så går alltid torsdagar fort.
Samhällskunskap och svenska, sen friidrott för hela slanten. Körde starter idag och det kändes riktigt bra. Väldigt bra inför 60m häck nästa vecka.

Min Erika är sjuk, stackaren. Feber och halsont är vad hon lider av. Jag ska nog skicka ett uppiggande sms, så att hon blir frisk. Hon ska ju tävla till helgen. Krya på dig<3

Min Malin fyller 17 idag. STORT grattis till henne. Hon är världens snällaste person, så hon förtjänar verkligen världens bästa fördelsedag. Hoppas hon får det. Tyvärr träffar jag inte henne idag. Men kanske till helgen. Vem vet?


Världens bästa Malin 17 idag

Twilight 2 - New moon



Hörde precis att Twilight 2 - New moon kommer på bio i oktober. Kan knappt vänta! 1:an var ju
en av de bästa filmerna någonsin! De är så söta tillsammans. Ja, den filmen åker in på första plats
på "saker-som-måste-göras-listan".

Världskrigen in my head

Hej!
Imorgon har historia-prov och jag började igår. Vilket innebär: plugg plugg plugg idag. Trodde jag. Men alla kan ju ha fel. Det tog 1,5 timme för mig att lära mig det provet så nu har jag hela dagen framför mig. Skönt!

Träningen gick väldigt bra idag. Tekniken i tresteget som inte fanns i söndags, fanns defenitivt idag, så nu längtar jag till helgen. Då är det tävling igen. 17.30 på lördag och 10.40 på söndag på Atleticum i Malmö. Kom gärna och titta!

En vensdag kanske?

Fick höra en väldigt begåvad kommentar idag från en kompis.

"Imorgon är det ju tisdag, och då tränar vi bara så den dagen går alltid fort.
Sen är den onsdag och den går alltid fort för vi hap b-språk och då har vi bara en lektion tillsammans innan maten.
Sen är det torsdag och den går ju fort, för då har vi bara två lektioner.
Sen är det fredag, och det säger ju sig själv att den går fort.
Sen är det helg och sen är det måndag."

Kul va? Men det ligger faktiskt något i vad hon sa. För tiden går väldigt fort. Vi hinner ju knappt med det vi ska. Jag menar. Jag har tex. 4 möjliga aktiviteter på samma tidpunkt på lördag. Det förstår ju alla att det inte går. Man måste prioritera, men det är ju så tråkigt att missa något.
Nä, jag tycker vi ska lägga till en dag i veckan eller något. Det borde skapa mer tid.
Tänk själv. Färre veckor till loven! Detssutom hinner man mer på en vecka. För om man tänker efter så är ju allt räknat i veckor.
"Vi åker 2 veckor på semster"
"Vi räknar i när vi längar efter något"
"Semestern är i veckor"
"Året är i veckor"
Allt är i veckor, så varför inte lägga till en "vensdag". Då skapar vi lugn i världen.



5.11 och ett nytt inomhuspers

Då var man hemma igen efter 6 timmar på Atleticum och invigt tävligssäsongen inomhus 2009. Dagen hade blandade känslor men mest positiva. Började med att hoppa längd kl 10.00 i morse, med bla. Erika och Melinda. Plankan stämde inte för fem öre, så det var nära att jag inte gick till final. Hoppen var över 5.20 men jag träffade inte plankan, så efter trejde omgången hade jag ett resultat på 4.86. Men jag gick vidare till finalen som siste man.
I fjärde hoppen kom äntligen ett bra resultat. 5.11 och en nytt inomhuspers! Det hoppade jag föresten två gånger. Sista blev ett långt övertramp.

Efter det tittade jag lite på de andra som tävlade, sen stack jag hem till mormor för att äta och ta det lugnt inför tresteget.
Jag trodde att tresteget skulle börja 14.20, men det visaded sig att de hade ändrat tiden till 14.45, så jag var i gooooood tid om man säger så.
De första hoppen blev rätt misslyckade. I fjärde hoppade jag 11.20 som blev det längsta för dagen. Det var pers med 30cm om man ränkar inomhusperset, men jag var ändå inte riktigt nöjd. Jag vet att jag kan hoppa mycket längre. Men detta var första tävligen och man får ta det med en nypa salt. På det igen nästa vecka!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag se en film med min söta lillebror. King Kong lär det bli.

Ha det bäst för det har jag <3



Sveriges bästa komiker

Björn Gustavsson är helt klart hetast på listan just nu. Titta bara på idrottsgalan. Han kan få vem som helst att skratta genom att bara visa sina babylockar. Björn borde hyllas för han är lätt i toppen av Sveriges roligaste komiker.

Direkt från idrottsgalan. Titta och njut!



God morgon!

God morgon!

Kvällen igår spenderades hemma hos Hanna. Träffade några sköna typer där. Alltid kul att lära känna nytt folk. Snart ska jag träffa Malin, och senare kanske Frida och co. Måste lära dem spela kortspelet "plump". Theresa lärde mig det på Kanarieöarna och det blev ju ett antal rundor. SJUKT KUL!

Ha det bra sålänge!


Det var ganska segt att gå upp i morse!


Livet är underbart

Hejsan!
Nu är jag hemma efter några timmar i stan. Väldigt trevligt, men jag hittade inget tyvärr. Man blir inte sugen att prova massa söta vårkläder när man går runt i en tjock dunjacka och vantar. Nä, det får vänta. Hoppas det blir varmare snart. Jag står inte ut i kylan. Kanarieöarna var MYCKET bättre. Men man kan ju inte vara på träningsläger alltid.

Har ni tänkt på vad alla längtar hela tiden. Är man hemma längtar man bort, är man borta längtar man hem. Tar man det lugnt blir man rastlös, gör man saker hela tiden längtar man efter lugnet. Har man lockigt hår vill man ha rakt, har man rakt tar man fram locktången. Människan är aldrig riktigt nöjd. Det finns alltid något som kunde varit bättre. Men de flesta av oss borde sätta oss ner och fundera på vad vi verkligen har. För så hemskt är inte livet. Jag lovar att det finns många saker vi bara tar för givet, men om vi skulle förlora det skulle vi sakna det mer än någonsin.
För att vi inte ska inse detta innan det är försent, bör vi uppskatta det vi har och gör mer.
För livet är faktiskt för det mesta helt underbart.

Lugn dag... än så länge

Hej!
Kom precis hem från skolan. Det har varit en ganska lugn dag. Slapp sista lektioen som var spanskan. Hade massor i läxa i det så antagligen kommer det på onsdag istället.
Fick våra Matte B-böcker idag. Nu börjar det bli lite roligare. Matte A var lättare än 8:ans matte på högstadiet. Så det var bara att ta sig igenom.

Nu ska jag iväg till stan med tre små goa töser. Muy divertido!

Vi hörs!!!

Träningen

Hej svejs!
Nu har jag varit och tränat. Andra passet idag. Måste säga att det gick väldigt bra.
Föresten gör jag min första inomhustävling på söndag på Atleticum i Malmö. Längd 10.00 och tresteg 14.20. Hoppas på otroliga resultat. Kom gärna och kolla!

Nu ska jag ducha och sen ska jag se något meningslöst program om en kvinna vars dröm är att bli världens fetaste dam. Hon kan inte ha många hjänceller...

HJÄLP!

Stor kris!
Färgen på menyn till höger har försvunnit!

Hur gör jag? Tacksam för hjälp!

Tillbaka!

Hej!
Nu är jag tillbaka efter ett längre break än som var planerat. Men det tar ju lite tid innan man kommer igång.
Träningslängret var underbart roligt. Det blev 16 pass på 12 dagar. Där emellan blev det sol, bad, shopping, kortspel... listan kan göras lång.

Nu har man snart gått en vecka i skolan. Tiden går så fruktansvärt fort. Om tre veckor är det redan sportlov. Det lovet kommer göra själ för sitt namn. Jag och Erika ska ha den aktivaste veckan av alla. Hihi.

Men att ta ledigt från de första 5 dagarna i skolan innebär ju att man hamnar lite på efterkälken. Så nu har jag en hel del att göra.

Puss och kram.


På arenan på Kanarieöarna

9 timmar!

Om 9 timmar lyfter planet till Kanarieöarna. Kommer tillbaka den 17e så vi hörs då.

Ha det bra allesammans!


Parlamentet

Nu har jag sett Parlamentet. Henrik Hjelts kommentar var ju helt klart bäst:

Anders S: Vad bytade Telia till för namn år 1999?
Henrik: Jag vet inte riktigt, det var meningen att det skulle byta till "BIP BIP BIP", men det var upptaget.

Ååå, så klockren. Haha.
Programet var bra men jag saknade faktiskt Johan Glans. Han borde ha fått vara med.

Tjingeling!


"How to lose a guy in 10 days"

Då har ytterliggare en dag gått. Jag har börjat packa inför lördag. Det blir en väldig massa kläder. Ska fortsätta packa imorgon.
Jag hann även se filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Jag kommer ihåg första gången jag såg den filmen. Det var med min bästa vän Frida, och våra polkvänner (Observera att vi gick i 4:an eller något). Vi skulle i alla fall gå på bio för första gången, och så ser vi DEN filmen! Vadå dömt att misslyckas. :) Filmen var bra. Man fick ju lite tips.

Nu ska jag se Parlamentet som firar 10-års-jubeleum. Ha det bra!


Nyårsdagen

Hej!
Nyår efter 10 blev katastrof. Det började bra hemma hos Frida ett par timmar, men efter 10 var det inte kul längre. Synd att förstöra nyår på det sättet, men det lär ju komma fler. Jag gör i alla fall inte om samma misstag igen. Se tolvslaget på en 70-väg mitt ute i ingenstans var inte riktigt det jag hade planerat. Tur att jag har Malin!

I morse sålde jag och Erika kvällsposten, och nu håller jag på att packa till resan. Jag längtar så otroligt mycket! Det kommer blir så himla kul.

Puss på er!


Snart är jag såhär brun igen!

RSS 2.0