Dags att vila.

Hej!
Jag förstår om ni börjar undra om jag har gått och grävt ner mig någonstans om man refererar till antalet blogginlägg denna månaden. Faktum är att det händer så mycket nu att jag knappt öppnar datorn längre. Därmed de få inläggen.

Jag jobbar och tränar och där i mellan försöker jag att umgås med min pojkvän, familj och vänner så mycket som det bara går. (Det är knappt jag hinner med det). Så därför kommer bloggen att vila under juli och augusti månad. I september däremot kommer bloggen att vakna till liv igen. Den 3:e åker jag ju till Australien och självklart vill jag dela med mig av allt som händer där.

Tills dess får ni stå ut med en handfull inlägg om det allra viktigaste.
Vi hörs i september!

Puss och kram.

2 månader

Det gick bra på golftävlingen igår. Vi kom 2:a och vann vars tre jättefina japanska knivar. Det kan vara bra att ha sen när man flyttar hemifrån.

På tal om att flytta hemifrån så är det idag exakt 2 månader till jag åker till Australien. Det är en läskig tanke även om det såklart kommer att bli jätteroligt. Det pirrar i magen när jag tänker på att jag inte kommer vara hemma på nästan 4 månader.

Jaja, det är trots allt 2 månader kvar och det kommer att hända massor innan det. Jag gör ju tex. mitt första jobbpass på Burger King imorgon. Det ska bli riktigt roligt!

Det går bra nu

Det går verkligen bra nu på man ser till arbetsfronten. Jag har lyckats skaffa mig två nya jobb på mindre än en vecka. Inte illa alltså! Så nu ser ekonomin helt plötsligt väldigt ljus ut jämfört med en månad sedan.

Imorgon ska jag på introduktion på mitt första nya jobb kl. 9 och sedan på eftermiddagen ska jag spela golftävling med Philip, pappa och brossan. Vi går för vinst! Heja oss!

RSS 2.0