Första advent

Idag har det varit en mysig första advent.
Dagen började med kvällsposten, där jag tjänade multum med pengar! Sen bar det av till morfar och Britt, där vi bakade pepparkakor och gjorde pepparkakshus. Det var 15:de året jag gjorde det, så jag börjar kunna det nu ;)
Nu har jag sett Gossip Gril som var sjukt bra. Men hallå! Nägon mer än jag som inte tycker att Serena ska bete sig som en bitch?


27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0

dagar kvar till julafton

God Natt!

Jag tänkte precis gå och lägga mig, men jag ville först skriva ett inlägg om hur dagen har varit.

Det tog ju ganska lång tid innan det hände något eftersom Daniel sov till 14.00. Men halv fyra satte jag mig på cykeln och trampade bort till honom i regnet. Där var André och senare kom Johan och Henrik (Hackan och Nordborg). Vi spelade Rock band som är sjukt roligt!!! Sen fick jag en massa bra låtar på min mobil.
Nu har jag varit hemma och myst och nu blir det sängen för min del.

God natt!!!


Idolhysteri!

Det känns som att halva Svergie följer Idol, och artisterna sjunger rakt in i våra hjärtan. Vi gråter, blir arga eller skriker av lycka när Johan Palm skriker fram "The winner takes it all" eller när Kevin Borg rockar loss till "Footlose". Visst, de är ju hur bra som helst, men någonstans går gränsen för hur hysteriska vi får bli.
Jag tror ni förstår att jag syftar på Anna Lisa i gårdagens show. Det blir bara för mycket, när man får andnöd och skriker sig hes, och inte ens kan svara på Peter Jihdes fråga: "Vad heter du?". Det blir bara pinsamt och jag tror vekligen hon ångrar sig idag när hon förstår att hon gjort bort sig för hela svenska folket.
Jag vet att nästan alla tonårsfjortisar i Sverige tycker Johan Palm är bra, men absolut inte så bra! Att sen Laila Bagge jämför honom med Beatles, är också ett steg i helt fel riktning. Det känns inte som att Beatles och Johan Palm är på riktigt samma nivå. Eller vad säger ni?

Personligen tycker jag att Kevin är helt outstanding, och kommer ta hem den här finalen lätt. Och det är fler än jag som tycker det. Man kan läsa idag i Kvällsposten att 75% av alla som röstat tycker att Kevin är den självklara vinnaren. Jag håller med fullständigt. Go Kevin!

Skönt att Johan åkte ut igår, så vi slipper fler pinsamma situationer. Jag tror Anders Bagge håller med mig, som nu efter ett antal veckor, äntligen, kan ta av sig skyddshörlurarna.

P.S. Ni som missade dramat. Kolla "Länkar" längre ner till höger och tycker på "Idol Anna Lisa"


25 dagar kvar

Hej!
Vill först berätta att jag hade jätteroligt igår. Först Vanningen, sen mys med Jasmine i IT-caféet, sen spanska då man fick sluta tidigare. Efter det blev det Nova Lund med mamma. Jag köpte en jättefin nyårsklänning, men den får ni se på nyår. Efter det fest hos Kicki.

Den andra saker är att VI ÄR VÄNNER IGEN! Väldigt glad över detta!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu ska jag gå ner och äta frukost för att om 25 min gå ut och sälja kvällsposten. Hoppas de ger mycket dricks!27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0

dagar kvar till julafton

Nedräkningen

Nu börjar nedräkningen till julafton!!!


27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0

dagar kvar till julafton


Händelserik vecka!

Hej alla som läser.

Idag var man guide hela dagen i skolan. Najs. Sjukt bra föreställning av estetarna.

Imorgon blir det ännu roligare. Då har man sovmorgon till 9. Sen ska vi vara på Vanningen och bara ha kul i 2 h. Efter det har man 2h rast. Sista lektionen blir spanska. Sen ska jag ovh mamma till Nova Lund och köpa klänning. På kvällen är det fest!

Asså denna veckan har ju varit den roligaste på väldigt länge.

Puss och kram

Tester

Idag var det tester på träningen men det gick tyvärr inte så himla bra. Men det var en förbättring sen förra året i alla fall. Imorgon ska jag vara guide hela dagen. Det blir säkert roligt.

Om jag ser dig imorgon, ska vi...


Superhärlig dag, superhärligt liv

Jag fattar verkligen igenting nu. Men det är kanske meningen?

Idag har det varit en superhärlig dag i skolan. Spanska, sen 2h "rast" för Ing-Ulf var sjuk. Lunch, matte och idrott.
Idrotten var skitball, och volleyboll är ju så kul! Nu ska jag bara ta något att äta sen är det träning. Jippi!!!
Jag älskar att träna, men det visste ni nog.

Tråkigt idag var att jag bestämde mig för att inte följa med till Tjeckien och åka skidor. Det känns lite mycket att åka till Kanarieöarna i januari, Tjeckien i februari och Rom i mars, så jag får hoppa över Tjeckien den här gången. Men de andra två kommer bli sjukt roligt!

Ha det bäst för det har jag...

Snö

Snö. Det finns så många tankar kring snö.

En kall vinterkväll. Man sitter framför brasan och lyssnar på lugn musik. Adventsljusstakarna lyser fint i fönstert och precis utanför lägger sig små snöflingor som ett mjukt täcke. Visst är det underbart.

En kall vinterkväll. Det är -5 grader och man måste cykla 3km för att komma hem. Det är snöstorm. Man försöker knäppa dunjackan så gott det går men benen blir som två fastfrusna lyktstolpar. Det är halt på vägarna och man ser nästan ingenting. Plötsligt är det inte lika underbart.


Bättre tider

Min ljumske verkar vara på väg mot bättre tider. Man kan säga att den är lite förkyld, och jag trodde det var världens influensa. Så träningen idag gick bättre än förväntat.

Vi fick reda på vårt naturkunskapsprov idag. Jag säger bara JIHOOOOOOOOO!!! Det ser riktigt ljust ut. Eller det är ljust, solen lös väldigt sakrt på det provet. Förövringt har vi inga läxor (utom en) denna veckan - SOFT!


Imorgon ska jag vara basketdomare. det ska blir sjukt roligt!!! Jag älskar basket, fast inte lika mycket som friidrott.

"Ha det bäst, för det har jag!"

No comprendo...

Hola, estoy bien pero un poco cansada.

¿Porque haces así?
Quiero ser tú amiga...
¡Significas!

<3


HJÄLP!

Okej, jag behöver hjälp med att fixa designen på min blogg. Någon som känner sig manad?
För jag har verkligen ingen aning om hur man gör, och jag förstår inte koderna!

HJÄLP!!!

Lördag eftermiddagOsynlig i två månader. Så nu kan jag ju ägna mig helt åt friidrotten eftersom jag inte kan "offra" den. Eller vad säger Du? Nä, svara inte. Kanske inte är redo, men jag kan fakstiskt också prioritera. Jag vet vad som betyder något.

Ring när du vill. Jag kommer finnas för dig!

RSS 2.0