9 dagar

Skolan har börjat men det är snart dags för ett break igen. Om exakt 9 dagar befinner jag mig i Nerja i Spanien på träningsläger. Mysigt värre!

Men innan det ska både naturkunskapsprov och projektredovisningen avklaras. Ikväll blir det volleyboll med gamla gänget. Allt är så mycket roligare när det är fint väder.

Golftävlingen

Jag spelade min första golftävling idag och det gick faktiskt riktigt bra. Jag och Philip kom på 5:e plats av 54 lag. Inte illa va?

Det var verkligen jätteroligt att spela. Det var strålande väder (jag fick någon form av golfbränna på axlarna), sällskapet var roligt och jag och Philip spelade jättebra!

Vi vann faktiskt ett pris: fyra paket golfbollar var. Men jag bytte ut dem mot ett par regnbyxor istället. Perfekt!

Jag hoppas att jag och Philip kan spela någon mer tävling snart!

Taggad för tävling

Jag sitter här och laddar inför imorgon för då ska jag spela min första golftävling. Jag är faktiskt riktigt taggad. Det ska bli så kul! Jag och Philip går förståss på vinst. Det måste man. Sen får vi se vad vårt spel leder till. Kul ska det bli i alla fall.

Nu ska jag gå och lägga mig. Det blir tidigt uppstigning imorgon.

Glad påsk!

Jag tycker att påsken är förvirrande. Vilken dag firar man egentligen påsk? Vilken dag är den officiella "Glad Påsk-dagen"? Det finns ju så många dagar att välja på!

Julen är inte allt såhär klyddig. Alla vet att det är på julafton som man firar jul. Även om det finns andra juldagar så är ändå julafton juldagarnas juldag.

Påsken då? Somliga börjar fira redan på skärtorsdagen. Andra väntar till påskdagen. Somliga firar till och med på långfredagen. Lite ironiskt eftersom det egentligen är en ganska sorglig dag, eller ska vara.

Hur som helst. Idag är det påskafton så att säga "glad påsk" idag är väl inte helt fel.

GLAD PÅSK!


London 16-19 april 2011


Min dag

Jag är hemmaaaaaa!

Va? Tänker ni. Kom hon inte hem i tisdags?

Jo, det gjorde jag. Men jag har inte haft en minut ledig förrän nu så jag har inte hunnit uppdatera bloggen. London var i alla fall jätteroligt. En fantastisk stad!
Jag tänker lägga in lite bilder senare.

----

Idag var jag på arbetsintervju. Det är så svårt att säga om det gick bra eller dåligt. Det vet man ju inte förrän man får reda på om man har fått jobbet eller inte. Men det kändes bra i alla fall. Min morgon innan intervjun kändes däremot inte bra. Det började redan igår natt...

01.15 - Jag går och lägger mig efter en rolig tjejkväll hemma hos Hanna.

01.18 - Jag får ett minst sagt onödigt sms.

01.19 - Jag svarar på smset något i stil med "JAG SOVER!"

01.22 - Jag får ytterligare ett onödigt sms. Denna gången svarar jag dock inte.

06.15 - Efter 5 timmar sömn ringer klockan. (5 timmar är på tok för lite för att man ska kunna vakna som människa.)

06.17 - Jag funderar på att snooza.

06.19 - Jag inser att det inte är en bra idé att snooza eftersom jag då kommer att komma för sent till intervjun.

06.22 - En halvdöd jag masar mig ur sängen och försöker vakna till liv.

07.25 - Jag går på bussen till Malmö som för en gångs skull är lite tidig. (Bara en observation). Somnar nästan på bussen men när det är 20 min kvar till jag är framme försöker jag piggna till. Jag ska trots allt på en intervju.


Jag kom till intervjun 25 min för tidigt så jag satt i en kvart i solen och samlade lite extra energi. Sen gick jag in och sken som en solstråle.

Bye bye Sverige...

...hello London!

Påsklov!

Då var det påsklov! Härligt! Imorgon åker jag och familjen till London. Det är lite spännande. Jag har ju aldrig varit i London. Mest spännande är nog att gå höra den brittiska dialekten live. Man har ju bara hört den på film. Är den så rolig som det låter? Vi ska förståss besöka Madame Tussaue (stavning?) titta på Big Ben och förhoppningsvis se en musikal. Sen blir det nog en del shopping också. På söndag kommer familjen Harvigsson. Skitkul!

Min kille är en riktig konstnär. I alla fa...

img_2793 (MMS)

Min kille är en riktig konstnär. I alla fall på whiteboardtavlan. Denna gjorde han igår. Ganska cool ändå!


3 dagar till London!

Boken är skickad för tryckning. Rapporten är klar och nu är jag bara ett filosofiarbete ifrån påsklovet och London-resan! Härligt att jag snart är klar med det också.

Träning idag var ganska rolig ändå. Tabbar var dagen tema och det visar hur klumpiga vi är i vår träningsgrupp. Men ingen skada skedd och vi fick alla några goda skratt.

Äggparty eller golftävling?

Igår anmälde jag mig till min första golftävling. Det är på annandag påsk, tävlingen heter "äggröran" och det bjuds på omelett till lunch.

Visst låter det festligt! Rena äggpartyt! Det sista vet jag dock inte om det är sant, men tävlingen hade ju verkligen fullföljt sitt tema.

Jag ska spela med min pojkvän Philip. Det är en scramble-tävling. (Ja, jag vet faktiskt vad det är nu): Det är helt omöjligt som nybörjare att hålla koll på alla golftermer. Man spelar i alla fall två och två. Båda slår ut, man väljer den bästa bollen. Sen slår båda där ifrån och så fortsätter man till bollen är i hål. Efter 18 hål har man ett resultat.

Vi har en liten intern kamp också. Det är jag och Philip mot pappa och lillbrossan. Vi vinner, lätt!


Tester

Idag hade vi tester på träningen. Jag älskar tester! Det är nog för att det är så nära tävling man kan komma på en träning. Såhär såg det ut:

Vertikalhopp: 43 cm

Stående längd: 2,20 m

Flygande 5-steg: 16,10 m

Kulkast framåt 3kg: 13,10 m

Repklättring: 5 armtag

Snedmage: 11 st

Bänkpress: 52,5 kg

Det var ingen större överraskning att jag presterade bäst på hoppen. Jag är riktigt nöjd med flygande 5-steg. Jag persade på bänkpressen, men det var verkligen precis. Gud, jag har nog aldrig tagit i så mycket i hela mitt liv.

Påminnelse till mig själv: Träna på repklättringen!

Jag var pinsamt dålig på repklättringen. Men om 6 veckor ska vi göra om testerna och då ska jag klara minst 10 armtag. Jag får träna lite innan dess.

Snart är det över

Lördag eftermiddag.
Solen skiner, men ändå sitter jag vid datorn. Projektarbetet ska vara inne på fredag. Ja, tänk. Snart är det klart! Boken skickas på tryck på måndag så vi har lite att fixa innan dess. Finslipningen. Sen ska vi börja tänka på redovisningen. Jag är helt säker på att den kommer att bli hur bra som helst. Jag älskar sånt, att prata inför människor. Att förmedla något.

Det är 61 dagar kvar nu. Tiden går så fort. Började jag inte ettan precis? Nej, det var ett tag sedan och visst har det kännts. Det har kännts att gå på gymnasiet. Lite överallt. Men nu är det snart slut. Skönt ändå.

SiestafestivalenJag ska till Siestafestivalen med fyra härliga tjejer! Jag har faktiskt aldrig hört talas om den tidigare, men det är sjukt bra band och artister som ska dit, så ganska stort är det nog. De jag vill se är Håkan Hellström, Daniel Adams-Ray, Rebecca & Fiona, The ark och några till. Jag ser nog mest fram emot Håkan Hellström. Även om han sjunger dåligt så, precis som Arvidsson sa, känns det helt rätt när han sjunger. Det bara passar in i melodierna och de fina texterna.

Vi: jag, Frida, Hanna och Josse x2, ska bo på campingen. Bara det är ett äventyr! Jag är helt säker på att den helgen kommer att bli hur rolig som helst!

Söndagsmys

Nu är det dags för en av veckans höjdpunkter: mästarnas mästare! Sen blir det söndagsmys framför "Taken". Så himla bra film! Hoppas ni har haft en skön helg!

H&M

Jag ÄLSKAR H&M! De har så sjukt snygga kläder just nu. Jag vill ha hela butiken.
Dagens höjdpunkt (jag längtade hela dagen) var att gå in och köpa en ny kofta och två linnen. Imorgon lär det nog bli lite till. Love.Ny outfit

RSS 2.0