Rom dag 4

Hur många gånger får man chansen att se Roma i Italienska ligan? Inte särskilt många. Söndagens stora höjdpunkt var att se Roma vs. Bologna. Men i fredags när vi skulle köpa biljetter sa säljarna att vi inte kunde köpa biljetter. Det var endast de som bodde i Rom som fick köpa biljetter eftersom det var en riskmatch (alltså stor risk för bråk). Så när det blev söndag hade vi inga planer alls.

Vi började med att åka till samma markad som dagen innan för att Emelie skulle ha ännu ett linne i sin samling. Det värsta var att hon inte kunde bestämma sig för vilken färg hon ville ha, så hon köpte både ett vitt och ett rosa. Därefter letade vi upp en mysig park och satt där i princip hela dagen. Det var superhärligt att sitta där och sola och bara njuta. Marcus fick dessutom göra av med lite energi genom att klättra i träden.

När vi hade suttit där ett par timmar gick vi för att leta efter en trevlig restaurang. Även idag hade vi svårigheter, men tillslut beställde vi pizza på en restaurang där servitrisen faktiskt pratade svenska. Marcus blev servitrisernas gullegris (igen!) och fick efterrätt fastän han inte hade beställt någon. Mätta och belåtna gick vi hem och började packa. Vi spelade även den sista omgången skitgubbe. Jag vann igen :) God natt!


Emelie väljer bland alla linnen


Marcus väntar genom att hoppa runt lite


Kaffe är livet - enligt mamma


Mys i parken


Mowgli i trädet


Härligt härligtKommentarer

Kommentera inlägget här!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Din blogg eller annan hemsida:

Lämna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0