Nu är det krig!

Om exakt 1 timme och 34 min är avsparken i den helt avgörande VM-kvalmatchen mellan Sverige och Danmark. Zlatan har dissat motståndarnas uppställning och Jens Agger, Danmarks bästa back, har bestämt sig för att göra come-back, efter en lång skada.
Svenskarna tar med Redbull över sundet och retar upp danskarna som kanske ångrar att de släppte Skåne till Sverige år 1658 (annars hade de ju haft både Zlatan och Henrik Larsson).
Ja, det känns verkligen att det är något stort på gång, men oavsett hur många gånger Danmark vunnit över Sverige tidigare, eller att en dansk supporter försökte nocka domaren förra gången (Sverige vann med 3-0 efter avbruten match), så är det på planen det avgörs.
Jag tror själv att Sverige har ett litet övertag mentalt, för om man tittar på situationen så har Sverige allt att vinna (de måste vinna) medan Danmark har allt att förlora (de får inte förlora). Personer som inte har något att förlora är alltid farligare än de som har, och det är alltid bättre att attackera än att bli attackerad. Jag tror och hoppas att det svenska laget går in på planen och krigar. För de måste använda alla sina vapen för att gå till VM i Sydafrika nästa år.


Zlatan, du får göra precis hur du vill, bara du gör mål!


Kommentarer
Postat av: Jagheterintesune

Smart ide! :)

2009-10-11 @ 00:20:19
URL: http://jagheterintesune.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Din blogg eller annan hemsida:

Lämna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0