Det finns trevliga människor, och så finns det idioter

Det bästa botemedlet mot ilska är att springa. Ta på joggingskorna och bara springa tills man inte orkar med. Jag tycker att det är grymt skönt för efteråt mår jag mycket bättre. Ilskan är borta.

Igår var en sådan dag. Det berodde på ett par olika saker. Nackdelen med backpackerlivet är att man aldrig vet vem man kommer att bo med. Har man tur träffar man några riktigt trevliga typer. Har man otur... ja då är det inte lika roligt. Vi hade otur igår.

Vi bodde 9 stycken i en 8-manna-bungalow. (Fråga mig inte hur det gick till.) Jag, Philip, Emil och en annan tjej går och lägger oss vid 12 på natten. Kl. 04.30 vaknar alla med ett ryck av att de andra fem tjejerna bankar på dörren och vill in. Någon öppnar.

Normalt brukar de som kommer hem mitt i natten smyga in, göra sig i ordning tyst och gå och lägga sig. Dessa tjejerna skrek, skrattade, tände lamporna, satte fyr på soptunnan på verandan osv. Härligt för oss andra som låg och sov.

Som tur var blev tjejerna utslängda dagen efter. Tack för det för jag hade fått minst sagt ett utbrott om det hade hänt ytterligare en natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Din blogg eller annan hemsida:

Lämna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0