Magnetic Island

Vi är på Magnetic Island - vår otursö! Vi har verkligen inte haft något flyt här. Philip har drabbats av "bed bugs", jag slog upp tån, Emil var nära att hamna i slagsmål med en liten spydig killes pappa m.m. Det sistnämnda var verkligen en konstig upplevelse.

Vi sitter på busshålssplatsen när tre killar, bara mellan 7 och max 12 år, kommer fram och börjar kalla oss gay och att Philip och emil hade bögiga kläder osv. Vi sitter först helt chockade. Var det verlkligen ett litet barn som sa detta?

Sen fick vi nog och Emil tog undan den ena killes sparkcykel och sa åt dem att gå där ifrån. På kvällen när vi sitter och äter på vårt hostel kommer killens pappa (ni skulle sett honom, han såg riktigt farlig ut) och hyperventlierar och frågar Emil om har slog hans barn. Vi förklarade läget och tillslut insåg pappan att hans oförskämda son hade ljugit. Tur var det för annars hade nog Emil fått sig en smäll.Det roligaste på ön var att vi fick hålla i en koala. Titta så söt den är. Som en liten nallebjörn! Vi fick även hålla en kakadua, en krokodil, en ödla och en orm.

Kommentarer
Postat av: Hanna Lindkvist

näääää vad söt, jag döör!!!! skulle varit jättesnältt om du kunde ta med en till Sverige :) ?<3

2011-10-12 @ 13:09:15
Postat av: Syster

Tycker du ska komma hem nu!

För jag saknar dig och är fett avundsjuk.

puss o kram

2011-10-12 @ 21:33:18
Postat av: Stefan Falkelind

Blir verkligen avis på dig. Här är det superkallt så man fryser om näsan inomhus.

2011-10-14 @ 11:48:32
URL: http://stefanfalkelind.com

Kommentera inlägget här!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Din blogg eller annan hemsida:

Lämna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0