Jag tränar för att överleva


USM 7 mars 2009

Somliga är beroende av socker, andra av cigaretter. Jag är beroende av träning. Det är min drog. Det som gör att jag orkar med allt annat. Alla som känner mig ganska väl vet att jag är en träningsnarkoman, men det är ju träningen som gör att jag överlever. Ta bort sockret från godisälskaren eller tobaken från kedjerökaren och se hur det går. Träning gör mig glad och pigg, och jag kör många bra pass när jag är riktigt arg för då får jag motivationen att kämpa. Då ser jag att målet är nära.

Jag tränar för att jag tycker att det är fruktansvärt roligt. Jag tränar för att jag har ett mål. Jag tränar för att min kropp ska må bra. Jag tränar för att orka med skolan. Jag tränar för att få ut ilska.
Jag tränar för att överleva.Jag var precis ute och körde intervaller, borsovhopp m.m. och det kändes underbart


Kommentarer
Postat av: Foki

Svar: Ja, det är skitjobbigt med skoskav. ;/Förstår att du gillar träning! :) Det är skönt att träna. Själv sysslar jag med Yoga och gym.2009-05-03 @ 18:24:19
URL: http://foki.blogg.se/
Postat av: Erica

Sv: Ja visst är dem! =)Gjort idag då?

2009-05-03 @ 18:27:13
URL: http://erriiiicaas.blogg.se/
Postat av: Madicken - Foto

Träna är underbart :)

2009-05-03 @ 18:54:03
URL: http://metrobloggen.se/conlerc
Postat av: Dixi

Svar: haha ;*Åhh önska att jag hade samma motivation!

2009-05-03 @ 19:21:32
URL: http://barbiedramaqueen.blogg.se/
Postat av: Erica

Sv: Okej, kul att träna. =)

Inget typ. =)

2009-05-03 @ 19:41:13
URL: http://erriiiicaas.blogg.se/
Postat av: the truth

Ortorexia Nervosa - träningsnarkomani

Ortorexi är en ätstörning som innebär att den drabbade fastnar i ett tvångsmässigt "hälsosamt" och oftast väldigt fettsnålt ätande och ägnar sig samtidigt åt överdriven fysisk träning.

Ortorexia nervosa är ännu ingen egen diagnos utan räknas för närvarande till diagnosen UNS - "ätstörning utan närmare specifikation". Sjukdomen kan kallas vara en form av "träningsnarkomani" kombinerat med en så strikt kosthållning att det är farligt för den drabbade.

http://www.psykologitest.se/test/anorexia.php

2009-05-04 @ 13:35:52
Postat av: johanna

Louise, jag håller verkligen med dig !

att träna va det bästa jag visste, jag tränade jämt, och jag utvecklades, ända tills olyckan.. nu har jag påbörjat ett nytt liv,ett liv utan träning.. det är hemskt! Jag får inspiration av andra, andra som lyckas och är glada. det är det som håller mig positiv ! jag blir så inspirerad utav dig louise, du är ett ljus i detta mörker ! jag läser din blogg, och jag blir så glad :) du kommer komma långt med din träning, jag känner det på mig, sluta aldrig kämpa, jag tror på dig !<3

2009-05-12 @ 21:10:35
URL: http://johannaaadolfsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Din blogg eller annan hemsida:

Lämna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0